Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tromsøs Steffen Nystrøm risikerer ett år på sidelinja

- Man blir jo både lei seg og forbannet.

VOND SKADE: Tromsøs Steffen Nystrøm får instrukser fra trener Per-Mathias Høgmo på Alfheim tidligere i år. Nå kan spissen være ute i et helt år.
Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix
VOND SKADE: Tromsøs Steffen Nystrøm får instrukser fra trener Per-Mathias Høgmo på Alfheim tidligere i år. Nå kan spissen være ute i et helt år. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix Vis mer

Tromsø-spiss Steffen Nystrøm må belage seg på opptil ett år utenfor fotballbanen etter lårskaden han pådro seg i kampen mot Olimpija Ljubljana.

MR-bildene av skaden viste at 28-åringen har røket en av de fire senene i hamstringsmuskulaturen på baksiden av låret, melder Nordlys.

- Det setter ham ut av spill i ti-tolv måneder, sier Tromsøs fysioterapeut Andre Sørensen til avisen.

Vadsøværingen går dermed trolig glipp av deler av neste sesong, i tillegg til resten av den inneværende sesongen.

- Man blir jo både lei seg og forbannet. Nå handler det bare om måten man skal reise seg på, sier Nystrøm, og understreker at han skal tilbake på fotballbanen.

- Jeg regner med å være frisk neste år og være med å bidra for TIL, sier angriperen, som har kontrakt med klubben ut neste sesong.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media