- Trond er et gullkjøp

LONDON (Dagbladet): Wimbledon- Newcastle 2- 0. To mann temmet og puttet den ellers så giftige spissduoen Alan Shearer og Duncan Ferguson i bur, Trond Andersen og Herman Hreidarsson. - Trond og Hermann var briljante gjennom hele kampen, to gullkjøp.

Sier en glad og sliten Drillo. Med seier og tre poeng klatret Wimbledon to plasser opp på tabellen, et par pælersteg unna bunnsumpen.

Men Drillo var ekstra nervøs foran møtet med Bobby Robsons formlag fra Nord-England:

- I de to siste kampene (Fulham og Coventry) har vi spilt dårlig, og vi har fortsatt mange skader. Så vi var kanskje litt ekstra nervøse i dag. Forresten, jeg er nervøs foran hver kamp, og etterpå når jeg skal treffe pressen, er jeg utkjørt, sier Drillo.

Solkrem og statistikk

- Alle poeng er viktige, men med det som skjedde rundt dere på tabellen, var skalpen til Newcastle bra å få has på?

- Ja, dette var viktige poeng. Og klarer vi å vinne mot Everton i neste kamp, kan vi være midt på tabellen, sier Drillo, som i dag er hjemme for å pakke ned solkrem og videostatistikk.

- Vi reiser nedover til Kanariøyene i morgen for å være på treningsleir og hygge oss ei uke, sier Drillo.

Han hadde ikke noen grunn til å ta av seg på overkroppen etter de første 45. minuttene. Verken Newcastle eller Hjemme-Dons var verdt mer enn en half pint med dovent.

Carls 13 bein

- Det var en tett slitekamp med mange dueller. Før pause var vi heldige som ikke fikk mål mot oss. Men jeg liker sånne kamper, sier Drillo.

Han likte ikke at sluggeren Carl Leaburn misbrukte Wimbledons klart største målsjanse i 1. omgang. Robbie Earle gikk til dødlinja, la ut til Carl på nærmeste. Han så ut som han hadde 13 bein og valgte feil. Ballen gikk i det lengste hjørnet - dvs. utafor.

- Vi hadde dårlig bevegelse og crossballene var for dårlige før pause. I 2. omgang var vi tettere i markeringene og crossballene satt mye bedre, sier Drillo, som så kaptein Robbie Earle lage 1- 0. Med kneet.

En perle

- Et typisk Wimbledon-mål sier Bobby Robson.

- Jeg liker sånne mål, jeg, sier Drillo. Men likte også veldig godt Marcus Gayles 2- 0 mål, som var en perle.

Kenny Cunningham gikk til linja, la inn over hele Newcastles forsvar. Her steg Gayle opp i frostrøyken. Umarkert styrte han ballen inn til, nettopp, hjemme-jubel.

- Fint det også, sier Drillo.

GULLFUGL: Trond Andersen får ros av både britisk presse og Drillo i dag.