Trond Fredriksen vil bli fast Aalesund-trener

Etter superstarten.

TRENERDRØMMEN: Trond Fredriksen ønsker å bli fotballtrener på heltid, og håper nå å fortsette som permanent AaFK-boss. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB Scanpix
TRENERDRØMMEN: Trond Fredriksen ønsker å bli fotballtrener på heltid, og håper nå å fortsette som permanent AaFK-boss. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Trond Fredriksen fikk en drømmestart som midlertidig trener for Aalesund med 2-1-seier i torsdagens kamp mot Vålerenga. 37-åringen sier han veldig gjerne vil ha jobben på permanent basis.

- Selvfølgelig vil jeg ha jobben. Min ambisjon er å bli fotballtrener, og det er jeg nå. Men det er ikke det jeg tenker på. Jeg er en klubbmann og er bedt om å ta et ansvar. Nå skal klubben tenke seg om og ta det valget de mener er riktig, men ambisjonen er der helt klart, sa Fredriksen etter snuoperasjonen som ga Aalesund 2-1 mot Vålerenga.

Seieren var deres første for sesongen og ga Fredriksen en fantastisk start som Aalesund-trener. Han minsket i hvert fall ikke sjansene til å få jobben permanent. Laget jobbet og slet i 90 minutter, og selv om de hadde en god porsjon flaks var de også dødelig effektive.

- Kampplanen vi hadde lagt på forhånd ble fulgt perfekt, og i tillegg var vi heldig med byttene våre, sa han fornøyd.

Da Fredriksen møtte pressen etter kampslutt, var han rask med å takke Harald Aabrekk. Han måtte gå etter tre tap på fire kamper.

- Jeg har lært mye av ham, sa Fredriksen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.