Trond Jøran fortsetter som hoppsjef

Trond Jøran Pedersen fortsetter som Norges hoppsjef - i hvert fall ut denne sesongen. Dette ble klart i et møte med hoppkomitéen i Norges Skiforbund i kveld.

Espen Bredesen og Lasse Ottesen har flere ganger i det siste dagene sagt at de ikke ønsket å ha Pedersen som sin hopptrener i framtiden. Men i kveld fikk Pedersen hoppkomitéens fulle tillit til å fortsette ut sesngen.

- Det er vi i hoppkomiteen som bestemmer hvem som skal være sjef, ikke hopperne. Trond Jøran har samtlige komitémedlemmers tillit til å fortsette sitt arbeid. Det er fortsatt ni verdenscuprenn igjen, sa hoppkomiteens leder Odd Hammernes til NTB.

Hva som skal skje når sesongen er over ble ikke diskutert på kveldens møte.

Opprørt Pedersen

Trond Jøran Pedersen har har ifølge Nettavisen blitt opprørt over uttalelsene som Ottesen og Bredesen har gitt i media de siste dagene:

- Jeg har planer for framtiden, men det er usikkert om de innlemmer Ottesen og Bredesen. Hvis jeg skal fortsette, må jeg ha tillit av de under meg. Først skal jeg ha en dyptgående samtale med Lasse og Espen for å høre hva de har sagt, og om de står for det som har kommet fram i media, sier Pedersen til avisen.

Den 31. april avgjør Pedersen om han vil fortsette som hoppsjef.

FORTSETTER:</B> Kritikk fra Lasse Ottesen og Espen Bredesen til tross: Trond Jøran Pedersen fortsetter som Norges hoppsjef.