Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Trond Jøran trekker seg ved OL-flopp

Så er det bestemt: Trond Jøran Pedersen kommer til å slutte som landslagstrener i hopp hvis ikke målsettingen om medalje oppfylles under Nagano-OL.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Til Nettavisen sier Pedersen at OL-medaljer for de norske hopperne per dags dato virker fjernt - og at han vil ta konsekvensene av dette hvis ikke resultatene bedrer seg.

Før sesongstart, var både Pedersen og hans hoppdisipler meget optimistiske med tanke på den kommende sesongen. Men forhåpningene har langt i fra gått i oppfyllelse for Bredesen og kompani.

- Klarer vi ikke å bli den beste hoppnasjonen og i tillegg ta medalje i OL, er det ikke annet enn å pakke snippesken, sier Pedersen til avisen.

Pedersen forteller at de norske hoppernes den elendige resultater hittil i sesongen skyldes at formen rett og slett ikke er god nok hos nordmennene.

- Det ligger ikke i hodet hos hopperne, sier Pedersen før han viser til at ressursene laget har fått fram mot OL er langt mindre enn tilfellet var før Lillehammer i 1994.

- Japanerne er i særklassse fordi de har midlene, kommenterer hoppsjefen.

<B>TREKKER SEG:</B> Trond Jøran Pedersen kommer til å slutte som hopptrener hvis ikke de norske hopperne klarer å ta medalje i OL i Nagano.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!