BARE DETALJER GJENSTÅR: Trond Olsen er bare formaliteter unna en overgang til Viking. 
Foto: Ned Alley / Scanpix
BARE DETALJER GJENSTÅR: Trond Olsen er bare formaliteter unna en overgang til Viking. Foto: Ned Alley / ScanpixVis mer

- Trond Olsen er perfekt for Viking

Enige med RBK om overgang.

Viking er enig med Rosenborg om en overgang for kantspiller Trond Olsen (27). En medisinsk sjekk i Stavanger og noen små detaljer i kontrakten gjenstår før klubbskiftet er fullført.

Overfor Vikings nettsider innrømmer Olsen at han føler seg klar for å bytte ut Lerkendal med Viking stadion.

- Viking har alltid vært en storklubb, en klubb med lange tradisjoner. Og det virker som om Åge Hareide forsøker å bygge et godt lag nå. Jeg gleder meg til å ta fatt når bare de siste detaljene er ordnet, sier Trond Olsen.

Det er ønsket om mer spilletid som får kantspilleren fra Lyngen i Troms til å forlate Rosenborg.

- Jeg bytter klubb med et ønske om mer spilletid. Skal man utvikle seg som fotballspiller, er man avhengig av å spille litt mer enn jeg har gjort i år. Jeg håper jeg kommer til en klubb som vil bruke meg og som har tro på meg, og det virker lovende. Så er det opp til meg å ta vare på de mulighetene jeg får, sier Olsen.

Viking-trener Åge Hareide mener siddisene nå er i ferd med å få inn en spillertype han har manglet i troppen.

- Vi er veldig glad for at det ser ut som om vi nå får en klassisk bakromspiller til klubben. Trond Olsen gir oss en ny dimensjon i spillet med sin store fart, og har dessuten en fantastisk dødballfot. Han vil passe perfekt inn i måten vi spiller på, sier Hareide til Vikings nettsider.

(NTB)