Trond Olsen føler seg snytt etter stortap

- Jeg synes slett ikke vi bør skjemmes.

VILLE HA STRAFFE:  Bodø/Glimts Trond Olsen ville ha straffe mot Strømsgodset lørdag, men fikk ikke medhold av dommeren. 
Foto: Mats Torbergsen / NTB scanpix
VILLE HA STRAFFE: Bodø/Glimts Trond Olsen ville ha straffe mot Strømsgodset lørdag, men fikk ikke medhold av dommeren. Foto: Mats Torbergsen / NTB scanpixVis mer

Bodø/Glimt - Godset 0-4

BODØ (Dagbladet): Lynving Trond Olsen mener Glimt leverte en god kamp mot overmakten Strømsgodset i går.

- Jeg synes slett ikke vi bør skjemmes. Vi får Sané utvist, straffe mot oss, og 0-1 i fleisen før fem minutter er gått. Likevel spiller vi oss til mange store sjanser, og holder godt følge med Strømsgodset første timen. Kampen lever i beste velgående til de får 2-0, sier Trond Olsen.

- Jeg skulle hatt straffe Glimts lynving er frustrert og forbannet over at Glimt - for andre kamp på rad - får straffe mot seg, mens Glimt blir snytt for straffe i sammenlignbare situasjoner.

Hele Aspmyra mente at Trond Olsen ble felt ureglementert av Lars-Christopher Vilsvik, like etter at Godset selv hadde gått opp i 1-0 på straffe.

Trond Olsen er enig med publikum:

- Det var straffe. Han taklet meg ulovlig - ingen tvil, sier Olsen til Dagbladet.

Samme mot Rosenborg Han viser til at nøyaktig det samme skjedde borte mot Rosenborg i forrige serierunde.

Da ble Glimts Badou klart lagt i bakken - uten å få noe. Mens Rosenborg fikk straffe i en tilsvarende situasjon senere, mens kampen stod og vippet på 1-1.

Rosenborg gikk opp i 2-1 på straffen, og fikk til slutt også 3-1 på overtid.

- Det er vel sånn det er for Glimt. Irriterende. Men vi skal skaffe oss den ene seieren vi behøver for å være sikker på å overleve i årets Tippeliga, sier Trond Olsen.