TILBAKE TIL BODØ:  Trond Olsen blir igjen Bodø/Glimt-spiller, og forlater Viking, hvor han har vært siden sommeren 2011. Foto Gorm Kallestad / SCANPIX
TILBAKE TIL BODØ: Trond Olsen blir igjen Bodø/Glimt-spiller, og forlater Viking, hvor han har vært siden sommeren 2011. Foto Gorm Kallestad / SCANPIXVis mer

Trond Olsen forlater Viking til fordel for gamleklubben

Går til Bodø/Glimt for tredje gang.

(Dagbladet): Bodø får gjennsyn med en gammel helt.

I kveld ble det klart at Trond Olsen forlater Viking, og går til Bodø/Glimt - for tredje gangen i karrieren.

Olsen og klubben har blitt enige om en kontrakt som strekker seg til ut 2016.

- Jeg gleder meg veldig til å komme i gang, og trene, bli kjent med alle de nye som er kommet hit etter at jeg var her sist, sier Olsen på pressekonferanse.

Klubben vil ikke kommentere hvor mye de har måtte betale for å få Olsen løst ut av kontrakten med Viking.

Spilleren fra Lyngen i Troms startet sin profesjonelle karriere i den nordnorske klubben i 2001, før han gikk til Rosenborg i 2009.

29-åringen hadde et kort opphold i Lillestrøm, men returnerte raskt til Bodø/Glimt da han ikke ble noen hit i LSK. Bodø/Glimt kjøpte Olsen tilbake til klubben for én million sommeren 2006.

- Nord-Norge er jo alltid et savn uansett hvor man er. Aspmyra er en plass hvor jeg har tilbrakt store deler av livet mitt, så jeg gleder meg til å bidra for Bodø/Glimt, sier Olsen.

Sommeren 2011 ble Rosenborg og Viking enige om en overgang for nordlendingen. Byttet ble begrunnet i ønske om mer spilletid.

Trond Olsen hadde kontrakt med Viking ut 2014. Selv om 29-åringen har ytret ønske om å forlenge kontrakten ved Stavanger-klubben, har ikke klubben tilbudt han forlengelse.

Bodø/Glimt er tilbake i Tippeligaen i 2014, etter å ha vært i Adecco-ligaen i fire år.