Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Trond Olsen scoret sitt første for sesongen, gikk rett i strupen på dommerne i pausen

- Utrolig at de ikke får det med seg.

DOBBEL AGDESTEIN: Torbjørn Agdestein scoret to mål i første omgang for Haugesund i Bodø i kveld.
Foto: Mats Torbergsen / NTB scanpix
DOBBEL AGDESTEIN: Torbjørn Agdestein scoret to mål i første omgang for Haugesund i Bodø i kveld. Foto: Mats Torbergsen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bodø/Glimt - FK Haugesund 3-4 (2-2)
(Dagbladet): Trond Olsen banket inn sitt første mål for sesongen da han utliknet Haugesunds tidlige 1-0-ledelse med en vakker vending, men i pausen var det ikke sesongens første fulltreffer han var opptatt av. 

- Dommerne må få med seg det soleklare frisparket iforkant av 1-0-scoringen. Det er utrolig at de ikke ser det, sier Olsen til TV 2 i pauseintervjuet.

I det tolvte minuttet msiter Glimts venstreback Emil Jonassen ballen til Haugesund Mæland etter det som tilsynelatende var en litt røff dytt i ryggen. Mæland sender ballen videre til Miljeteig, som igjen spiller Torbjørn Agdestein på blank goal.

1-0, men burde altså vært anullert, mener Olsen, og får støtte av sin egen trener. 

- Det er frispark på det første målet, men vi er for åpne bakover, sier Aasmund Bjørkan. 

- Et fyrverkeri
Bare 33 sekunder etter at Haugesund tok avspark etter Trond Olsens utlikning var Agdestein frampå igjen. Et perfekt innlegg fra Kristoffer Haraldseid fant panna til Agdestein som sendte Haugesund i ledelsen igjen. 

Og så fortsatte sjansebonanzaen utover hele omgangen. 

- Det var et fyrverkeri av en omgang. De er vidåpne og det er vi også, sa Bjørkan i pausen med et smil.

Da hadde han akkurat sett Fitim Azemi skli inn Glimts andre utlikning tre sekunder før halvtid.

- Det er surt å slippe inn et mål sekunder før pause, sier tomålsscorer Torbjørn Agdestein.

Dobbel straffe
Enda surere ble det tolv minutter ut i andre omgang for Agdestein og Haugesund. Glimts Mathias Normann ble felt på vei inn i sekstenmeteren, og dommeren pekte på straffemerket. 

Men fellingen av Normann var utenfor sekstenmeterfeltet, og dermed skulle det heller aldri vært straffe.

Fitim Azemi var sikker fra ellevemetersmerket og sendte hjemmelaget opp i ledelsen for første gang i kampen.

Det var ikke Azemi fem minutter senere. Nok en gang fikk Bodø/Glimt straffe, denne gangen korrekt idømt, da FKH-keeper Bråtveit feide ned Trond Olsen i feltet.

Men Bråtveit gjorde opp for den dårlig timede utrusingen med å ta straffesparket da Azemi skiftet hjørne fra den første straffen.

FORNØYD OG MISFORNØYD: Mathias Normann tar et godt tak rundt Trond Olsen etter sistnevntes første Tippeliga-mål i år. Olsen var mest opptatt av dommerfeilen før Haugesunds første mål da han gikk i garderoben til pausepraten. Foto: Mats Torbergsen / NTB scanpix
FORNØYD OG MISFORNØYD: Mathias Normann tar et godt tak rundt Trond Olsen etter sistnevntes første Tippeliga-mål i år. Olsen var mest opptatt av dommerfeilen før Haugesunds første mål da han gikk i garderoben til pausepraten. Foto: Mats Torbergsen / NTB scanpix Vis mer

- Jeg skal sette straffen og bare punktere matchen. Det var ikke en god redning, det var bare en dårlig straffe av meg, sier Azemi til TV 2. 

Den som derimot ikke klarte å rette opp straffetabben var dommer Trygve Kjensli. Fjorten minutter før slutt satte Haris Hajradinovic fart inn mot boksen og snublet idet Jonassen stjal ballen foran ham. 

Ny straffe til ville Glimt-protester, men Filip Kiss var kald og banket ballen midt i mål til 3-3.  

Vakkert punktum
Knappe fire minutter før slutt fikk Trond Olsen sjansen til å bli den store helten på Aspmyra da han ble spilt helt alene med Bråtveit. Fra fjorten meter banket han ballen over nærmeste kryss-stang og tok seg til hodet over både bommen og det som så ut til å bli poengdeling. 

- Det var et drama, men selvfølgelig en sur ende for vår del, sier Bjørkan. 

For to minutter på overtid banket Alexander Stølås ballen i krysset fra tjue meter. Keeper Halldorsson var så godt som sjanseløs, og dermed glapp også det ene poenget for hjemmelaget. 

- Surt er mildt sagt, sier målscorer Fitim Azemi. 

- Jeg føler at det kanskje er litt min feil at vi får det presset på slutten, men vi vinner som et lag og taper som et lag, avslutter han. 

Hele Norges coronakart