Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Trond Olsen sendte Stabæk til Adecco

Alt håp er ute for Bærumsklubben etter kveldens tap mot Viking.

Stabæk - Viking 0-1.

Stabæk måtte ta tre poeng på Nadderud for å fortsatt ha et lite håp om plass i Tippeligaen neste år. De var også avhengig av at Fredrikstad og Sandnes Ulf taper alle sine resterende kamper.

Håpet knust Det håpet ødela Trond Olsen, da han etter 70 minutter driblet seg forbi Stabæk-forsvaret, og fra skrått hold smalt ballen i mål.

-Vi har ligget dårlig an veldig lenge så dette kommer ikke som en bombe, men det er selvfølgelig trist når resultatet er satt, sier Stabæk-trener Petter Belsvik til TV2, og legger til at han er motivert til å bli med klubben ned i 1. divisjon.

Stabæk-spiller Herman Stengel synes nedrykket var trist.

- Det er nok noen som har tenkt at det blir sånn en stund, men det er kjedelig at det skjer uansett.

Daniel Nannskog var med da Stabæk ble seriemestere i 2008. Han sier på TV2 at han synes det er trist å se gamleklubben rykke ned.

- Det er en sørgelig dag for alle som er glade i Stabæk. Det er bare tragisk, hele fallet som har vært. - Nå gjelder det å ta nye tak og komme tilbake, men da trengs det ledertyper. De typene savnes i laget per i dag,sier han.

Stabæk har slitt hele sesongen, og de fleste var forberedt på at klubben kom til å rykke ned.

 - Det kom ikke som noen bombe at et kunne skje, men trist når det er endelig, sier Nannskog.

Jevn tabell Viking tok med seg tre poeng hjem til Stavanger og klatrer opp på en femteplass, ett poeng foran Brann, som i morgen møter Lillestrøm. Opp til Tromsø, som i kveld tapte mot Vålerenga, er det nå bare to poeng.