Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Trondheims-Ørn og Kolbotn klar for seriefinale

Begge med kalas-seier i dag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er klart for en ren seriefinale mellom Trondheims-Ørn og Kolbotn neste uke.

Begge lag vant sine kamper med utklassingssifre lørdag.

Trondheims-Ørn slo til med hele 10-0 borte mot bunnlaget Liungen. Solfrid Andersen gjorde hat-trick, mens Linn Nyrønning sørget for to scoringer.

- Det løsnet i dag, og vi fikk pyntet litt på målforskjellen. Men det har lite å si mot Kolbotn og Røa, sa trener Gøril Kringen til NTB.

Kolbotn fulgte nemlig opp med 6-0 over Fløya. Før siste serierunde leder Trondheims-Ørn med tre poeng på Kolbotn, og trenger bare ett poeng når de to lagene møtes på Lade gressbane lørdag neste uke. Kolbotn vil imidlertid sannsynligvis bli seriemester med seier siden de har klart bedre målforskjell.

Imponert over Kolbotn


Kolbotn har imponert den siste tiden. Torsdag slo de ut tyske Frankfurt i europacupen og tok seg til semifinale. Men Kringen er ikke skremt.

- De har vist form og imponerte med et bunnsolid resultat mot Frankfurt. De er absolutt i siget. Men jeg føler meg trygg på hva vi står for, og vi går for å vinne kampen, sa Kringen.

Kolbotn-trener Aksel Bergo innrømmer også at Trondheims-Ørn nok har et lite favorittstempel.

- De er serieledere, har hjemmebane og har ledet hele veien, men vi er kommet sterkt i det siste. Det er en kjempebonus for oss å spille seriefinale, sa Bergo.

Røa har også en teoretisk mulighet til å ta gull etter 6-0 over Sandviken lørdag. Men oslolaget har ni plussmål mindre enn Kolbotn og trenger en storseier over Team Strømmen i siste runde.

KLAR FOR SERIEFINALE: Unni Lehn og trondheims-Ørn er klar for ren seriefinale mot Kolbotn neste lørdag, etter at begge vant enkelt i dag. Foto:Scanpix
KLAR FOR SERIEFINALE: Unni Lehn og trondheims-Ørn er klar for ren seriefinale mot Kolbotn neste lørdag, etter at begge vant enkelt i dag. Foto:Scanpix Vis mer

(NTB)