Trondsen temmet Stabæk

Moss-Stabæk 1-0. -øJeg vil si han er en kloning av Rune Bratseth, Einar Jan Aas og Rune Tangen. han har faktisk litt av alle, smiler mossetrener Knut Torbjørn Eggen og tenker på unggutten Tor Trondsens (21) strålende innsats i går.

Moss har fått en drømmestart på årets tippeliga med full pott og ingen baklengs etter to kamper. Gultrøyene bygger på samme oppskrift som RBK i et 4-3-3 system, men har overraskende nok vært best bakover på banen i sesonginnledningen. En hovedgrunn: Ungguttens Tor Trondsens fremragende stopperspill.

-Tor gjør en veldig god kamp. På en skala fra 1 til 10 vil jeg gi forsvarsfireren i overkant av syv poeng, smiler mossetrener Knut Torbjørn Eggen.

Han er ikke den eneste som skryter uhemmet av Tor Trondsen. Unggutten som har hatt en sensasjonell utvikling siden han forlot Nardo i høst.

-Tor er et utrolig stort talent. Han har en fantastisk spilleforståelse, roser MFKs tidligere stopperkjempe Einar Jan Aas.

Trondsen solide spill har tvunget tidligere Skeid-kaptein Carsten Johansen til benketilværelse på et formsterkt mosselag.

I 60 minutter regjerte mosseforsvaret, mens Stabæk spilte som et bånnlag. Den siste halvtimen ble det spill mot et mål, men flaks og udyktighet i avslutningsfasen hos Stabæk sørget for tre nye poeng til «Kråkene».

-Vi har den turen et topplag trenger. Det virker ikke som vi skal slutte å overraske, sier Trondsen etter den andre 1-0 triumfen.