- Tror aldri jeg har blitt så irritert

Roy Keane mener kampen mellom United og Arsenal var søppel.

FOR PYNTELIG: Ipswich-manager Roy Keane ønsker seg tilbake til tida da Arsene Wenger og Alex Ferguson var mer i tottene på hverandre enn de er nå om dagen.Foto: SCANPIX/AFP/PAUL ELLIS
FOR PYNTELIG: Ipswich-manager Roy Keane ønsker seg tilbake til tida da Arsene Wenger og Alex Ferguson var mer i tottene på hverandre enn de er nå om dagen.Foto: SCANPIX/AFP/PAUL ELLIS Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Da Dagbladet oppsummerte fem hatoppgjør mellom Arsenal og Manchester United før storkampen mellom de to mandag kveld, spilte Roy Keane en fremtredende rolle.

Keanes møte med Patrick Vieira i spillertunnelen er blitt en klassiker, og et godt bilde på følelsene som har vært i sving når denne duellen har blitt utkjempet de siste årene.

Mandag kveld ble imidlertid ikke noe fyrverkeri. Feilpasningene dominerte over de tøffe sammenstøtene, og tross et par gule kort, ble det ingen slåsskamper sånn som i gamle dager.

Noen vil kanskje mene at Rio Ferdinands knottetreff på Bacary Sagna eller Andrej Arsjavins tofotstakling verdt gult kort var eksempler på at kampen var tøff nok, men Roy Keane er i hvert fall ikke fornøyd med det han så.

- Jeg tror ikke jeg har blitt så irritert av noen kamp jeg har sett, sier Keane, ifølge Daily Mail.

- Det var null intensitet, spillerne tråkket ikke til, og det virket som om alle var kompiser, sier iren.

Utforbakke Det er nok ikke så rart at hatkampen ikke levde opp til Roy Keanes forventninger, med tanke på de nevnte historiene han var med på.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer