Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tror aldri Redknapp vender tilbake

Trakk seg som QPR-manager for en kneoperasjon.

TRAKK SEG. Harry Redknapp trakk seg som QPR-manager tirsdag, angivelig for en kneoperasjon.. Fotballekspert Jamie Carragher tror han aldri vender tilbake. Foto: AFP.
TRAKK SEG. Harry Redknapp trakk seg som QPR-manager tirsdag, angivelig for en kneoperasjon.. Fotballekspert Jamie Carragher tror han aldri vender tilbake. Foto: AFP. Vis mer

Fotballekspert Jamie Carragher tviler på at den avgåtte QPR-manageren Harry Redknapp noen gang vender tilbake til trenerbenken.

Redknapp trakk seg som manager i London-klubben onsdag etter svake resultater over en lengre periode. Ifølge klubben var en forestående kneoperasjon årsaken til avgangen.

67-åringen, som hadde sin første trenerjobb i Bournemouth allerede i 1983, har i løpet av en innholdsrik karriere hatt engasjementer både i West Ham, Portsmouth, Southampton og Tottenham.

Fotballekspert i Sky Sports, Jamie Carragher, tror Redknapp kan ha ledet et lag for siste gang.

Landslaget - Det er tvilsomt om vi vil se ham på trenerbenken igjen. Han framsto som det opplagte valget som engelsk landslagssjef for 2-3 år siden, så dette viser bare hvor spesiell fotballen er, sier den tidligere Liverpool-kjempen ifølge Sky Sports.

Tidligere storspiller Les Ferdinand har fått jobben som midlertidig QPR-manager sammen med Chris Ramsey.

- Den store overraskelsen for meg er at Les Ferdinand overtar som sjef og ikke Glenn Hoddle med hans erfaring. Men jeg ønsker Sir Les alt det beste i kampen for å holde QPR oppe, lyder det fra Carragher.

QPR er i øyeblikket nest sist i Premier League og klarte ikke forsterke laget på overgangsvinduets siste dag.

(NTB)