MISTENKES FOR Å HA SATT FYR PÅ SITT EGET HUS: Bayern München-spilleren Breno etterfoskes nå av politiet.Foto: REUTERS/Michaela Rehle
MISTENKES FOR Å HA SATT FYR PÅ SITT EGET HUS: Bayern München-spilleren Breno etterfoskes nå av politiet.Foto: REUTERS/Michaela RehleVis mer

Tror Bayern-spiller satte fyr på eget luksushus

- Brannen startet ikke tilfeldig.

Bayern Münchens Breno mistenkes for å ha satt fyr på sitt eget luksushjem tidligere i uka, melder den tyske storklubben på egne nettsider.

Forsvarsspilleren Breno ble lagt inn på sykehus en kort stund etter å ha inhalert røyk da husets hans brant tirsdag. Breno kom til Bayern München fra São Paulo i 2008.

Brannen skal ifølge rapportene ha startet på et gjesterom i kjelleren.

- Det pågår en etterforskning for ildspåsettelse mot Vinicius Rodrigues Borges (Brenos fulle navn) fordi ekspertenes undersøkelser viser at brannen ikke startet tilfeldig, sa statsadvokat Thomas Steinkraus-Koch til München-avisen TZ.

21-årige Brenos hjem i forstaden Grünwald ble totalskadd av brannen, som startet på et tidspunkt da spillernes kone og tre barn ikke var hjemme. Breno var alene i huset da huset tok fyr.

I HARDT VÆR: Breno etterforskes for å ha tent på sitt eget hus.Foto: AFP / CHRISTOF STACHE
I HARDT VÆR: Breno etterforskes for å ha tent på sitt eget hus.Foto: AFP / CHRISTOF STACHE Vis mer

Bayern München innrømmer at de er overrasket over at brasilianeren nå mistenkes for å ha startet brannen selv.

- Klubbens leder har tatt vare på Breno og familien hans døgnet rundt og vil fortsette med det. Vi er overrasket over den nye situasjonen, men har ikke mer informasjon og kan ikke gi flere kommentarer, skriver klubben i en uttalelse.

Breno har fått utnevnt en forsvarer i saken.

Bayern München nyter for tiden suksess på fotballbanen, men Breno har ikke spilt for klubben denne sesongen på grunn av en kneskade. Forsvarsspilleren har kun fått 21 kamper for klubben på tre sesonger. Han har også vært på utlån i Nürnberg, men har ikke klart å spille seg til fast plass i Bayern.

(NTB)