- Tror Bjørn Helge skjønner tegninga nå

Manglende spilletid bekymrer Drillo.

20100907  Landskamp, EM-kvalifisering Norge Portugal 1-0 
Erik Huseklepp  Bjørn Helge Riise, Morten Gamst Pedersen (bak).
20100907 Landskamp, EM-kvalifisering Norge Portugal 1-0 Erik Huseklepp Bjørn Helge Riise, Morten Gamst Pedersen (bak). Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||ULLEVAAL (Dagbladet): Siden de norske landslagsgutta reiste hvert til sitt etter Kroatia-kampen 12. oktober, har Fulham spilt tre seriekamper.

Bjørn Helge Riises innsats har begrenset seg til 18 små minutter som innbytter i 1-2 tapet mot West Bromwich på The Hawthorns. Det var 27-åringens andre innhopp denne sesongen - han fikk også ett minutt på tampen i bortemøtet med West Ham 2.oktober.

Selv om han ennå har til gode å overbevise Fulham-sjef Mark Hughes om at han er verdt å satse på, har han nytt stor tillit på landslaget.

Men gode prestasjoner med flagget på brystet, er alene ikke nok til å overbevise landslagssjef Egil «Drillo» Olsen på lang sikt. Tirsdag ble han tatt ut i landslagtroppen som skal møte Irland 17. november, men denne gangen var Drillo mer i tvil om lillebror Riises kandidatur.

- Det var ikke noen selvfølge at Bjørn Helge ble tatt med i troppen nå. Han er med utelukkende fordi han har hatt mange gode landskamper, og på ingen måte gjort seg bort. Derfor har han klart å klore seg fast. Men det er tøff konkurranse om indreløperrollene på midten, og jeg kommer til å snakke med ham i tida som kommer, sier Drillo til Dagbladet, og legger til:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer