Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tror Carew blir spilleklar til lørdag

Gikk ut med lysketrøbbel sist.

Aston Villa-manager Martin ONeill skryter av John Carew og tror nordmannen blir klar til spill mot Bolton lørdag.

Carew måtte av banen med lyskeproblemer før pause i helgens 0-4-tap mot Manchester United, men ONeill sier at skaden ikke ser ut til å være alvorlig.

- Jeg er svært optimistisk, for han møtte til behandling søndag, og allerede mandag følte han seg en million ganger bedre. Jeg håper han kan spille, sier ONeill til klubbens nettsted.

- John er en svært viktig spiller for oss, og vi vil bruke hans erfaring til å hjelpe de yngre spillerne som Gabby Agbonlahor, Ashley Young og Shaun Maloney.

Aston Villa kjemper om europacupspill neste sesong. Da er det ingen poeng å avse mot nedrykkstruede Bolton.

- John ønsker å spille, og han forstår at man noen ganger må bite tennene sammen Han er villig til å gjøre det, og er positiv til å spille lørdag, sier manageren.

(NTB)

UT MED SKADE: John Carew forlot banen i første omgang mot United og Rio Ferdinand. Nå tror og håper Villa-manager Martin O\'Neill at nordmannen er klar igjen lørdag. Foto: Tim Easthope, EPA/Scanpix
UT MED SKADE: John Carew forlot banen i første omgang mot United og Rio Ferdinand. Nå tror og håper Villa-manager Martin O\'Neill at nordmannen er klar igjen lørdag. Foto: Tim Easthope, EPA/Scanpix Vis mer
image: Tror Carew blir spilleklar til lørdag
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media