Tror City får bank hvis de bruker to spisser mot Barcelona

- Det vil skape alle mulige slags problemer.

VANSKELIG UTGANGSPUNKT: Manchester City tapte 1-2 hjemme for Barcelona. Onsdag møtes de i Spania. AFP PHOTO / PAUL ELLIS
VANSKELIG UTGANGSPUNKT: Manchester City tapte 1-2 hjemme for Barcelona. Onsdag møtes de i Spania. AFP PHOTO / PAUL ELLIS Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Den tidligere engelske landslagssjefen Glenn Hoddle frykter at Manchester City vil få juling i mesterligaen mot Barcelona om manager Manuel Pellegrini fortsetter å velge to spisser.

City tapte 2-1 i første kamp av åttedelsfinalen i mesterligaen da lagene møttes i Manchester. Onsdag er det klart for returoppgjør og City fikk ingen god generalprøve i 0-1-tapet for Burnley lørdag.

Det er liten tvil om at den engelske klubben står overfor en tøff oppgave i Spania. Fotballekspert på Sky Sports og tidligere engelsk landslagssjef, Glenn Hoddle, har liten tro på Pellegrinis mannskap.

- De er i en vanskelig posisjon. De vil trolig spille med to på topp og hvis de gjør det, vil det skape alle mulige slags problemer, sa Hoddle på Super Sunday søndag.

Håper City lærer Han mener den chilenske manageren burde lære fra oppgjøret i Manchester og legge om formasjonen til møtet i den katalanske hovedstaden.

- De drar dit og må ha et resultat, og de lærer ikke leksa si. Hvis Pellegrini drar dit med to på topp, frykter jeg for dem, sa Hoddle.

Formasjonen fungerer som regel i engelsk fotball og mot svakere internasjonal motstand, men City kan lett bli avslørt mot sterkere motstand, mener Hoddle.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.