- Tror de undervurderte situasjonen litt

Men gruppevinner Spania slapp med skrekken mot Kroatia.

HER AVGJØRES DET: Jesus Navas dunker inn vinnermålet for Spania mot Kroatia, men var det offside i forkant? Foto: SCANPIX/AP/Michael Sohn
HER AVGJØRES DET: Jesus Navas dunker inn vinnermålet for Spania mot Kroatia, men var det offside i forkant? Foto: SCANPIX/AP/Michael Sohn Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Kroatia - Spania 0-1.

Spania lovte å gjøre alt for å vinne, begge lagene fnøs av det italienske marerittet 2-2, men da alt kom til alt i Gdansk i kveld, ble det en nervøs og sjansefattig kamp om kvartfinaleplass.

Spanjolene virket merkelig tamme store deler av kampen, og i andre omgang levde de direkte farlig flere ganger, da Kroatia skapte to store sjanser til å sende verdensmesterne ut.

Heldigvis for forhåndsfavorittene stoppet Iker Casillas begge forsøkene, og spanjolene tok sin eneste virkelige farlige i andre omgang. Jesus Navas avsluttet et angrep det luktet mildt offside av, og Spania blir med Italia videre til finalespillet.

Kanskje var det kontrollert, men Kroatia øynet virkelig muligheten i kveld.

- Jeg kan bare gratulere spillerne mine fordi de spilte som helter. Dessverre vant vi ikke, for vi tok ikke sjansene våre. Vi visste det ville bli langt mellom dem mot Spania, sier trener Slaven Bilic etter kampen, ifølge NTB.

- Jeg tror kanskje Spania undervurderte situasjonen litt i dag, men de har så mye ball at det er vanskelig for Kroatia å skape mye, oppsummerer Canal 9-gjest og Odd-trener Dag-Eilev Fagermo.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer