Tror Deila vil innføre omstridt diett i Celtic

- Ett eller to kilo for mye er ikke bra nok.

FOKUS PÅ KOSTHOLD: Celtic-manager Ronny Deila har fokusert på et bedre kosthold for spillerne i sesongstarten. Hans tidligere kollega i Strømsgodset, Kenn Hallstensen, tror Deila vil innføre lavkarbodiett. Foto: EPA/LESZEK SZYMANSKI POLAND OUT
FOKUS PÅ KOSTHOLD: Celtic-manager Ronny Deila har fokusert på et bedre kosthold for spillerne i sesongstarten. Hans tidligere kollega i Strømsgodset, Kenn Hallstensen, tror Deila vil innføre lavkarbodiett. Foto: EPA/LESZEK SZYMANSKI POLAND OUT Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

MARIBOR (Dagbladet): Celtic-manager Ronny Deila (38) måtte endre spillernes lunsjvaner etter at han kom til klubben i juni.

Nå er det forbudt med for eksempel brus på treningsfeltet og pannekaker som lunsj.

- Alt er annerledes og nytt i Celtic, sier Deila til Dagbladet.

Kostholdsrådgiver Kenn Hallstensen jobbet tett med Deila gjennom seks år i Strømsgodset. Sammen fokuserte de på et kosthold med lite karbohydrater - såkalt lavkarbo.

- Jeg ser ikke bort fra at Ronny vil prøve noe lignende i Celtic. Han er opptatt av at spillerne skal være så godt trent og så sunne som mulig. Den lille forskjellen kan avgjøre. Ett eller to kilo for mye er ikke bra nok, sier Hallstensen til Dagbladet.

- Jeg kjenner jo både Stefan (Johansen) og Jo Inge (Berget) godt og ingen av dem er helt ukjente med denne dietten. Ronny har aldri presset noen til lavkarbo, men han er opptatt av at kosthold skal være viktig, sier Hallstensen, som har jobbet for Strømsgodset denne sesongen.

Deila ler Deila tar seg noen minutter til å snakke med Dagbladet etter den internasjonale pressekonferansen på NK Maribors hjemmebane.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer