Tror denne skulderen kan komme til å spille en hovedrolle i kveld

El Clasico.

SKADET: Sergio Ramos skulle hatt et inngrep i skuldera si, men venter til etter kveldens El Clasico. Foto: NTB Scanpix
SKADET: Sergio Ramos skulle hatt et inngrep i skuldera si, men venter til etter kveldens El Clasico. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Real Madrid - Barcelona kl. 18.15

(Dagbladet): Real Madrid ligger på andreplass, tre poeng bak Barcelona. Som vanlig er det mange faktorer som på forhånd spås å bli avgjørende - for ingenting overlates til tilfeldighetene når de to største spanske lagene møtes til dyst.

- Forruten det som er helt åpenbart, dagsformen til Cristiano Ronaldo og Lionel Messi, så er det skulderen til Sergio Ramos jeg er mest spent på. Den er såpass skada at den krever et inngrep, som vil gjøre at han blir borte i fire-fem uker, forteller C Mores ekspert på spansk fotball, Petter Veland, til Dagbladet.

- Kan være avgjørende Men inngrepet vil altså ikke skje før etter kveldens storkamp - for Rafa Benitez har ikke råd til å ikke ha Ramos i forsvaret.

- Man så det veldig tydelig i forrige runde mot Sevilla hvor viktig Ramos var. Han scoret, og så ble han tatt av banen, og Real Madrid tapte kampen fordi mye av den defensive tryggheten var borte.

- Samtidig vet en hel verden at skuldra hans er vond, så kyniske spillere som Luis Suárez kan posisjonere seg på riktig side, slik at han må gå inn med den vonde skuldera i dueller. Det kan være avgjørende, tror Veland.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer