INGEN VIL SELGE: Alex Ferguson sier Manchester United ønsker seg spillere, men får ikke tak i dem som står på kjøpslista. Foto: AFP/ANDREW YATES
INGEN VIL SELGE: Alex Ferguson sier Manchester United ønsker seg spillere, men får ikke tak i dem som står på kjøpslista. Foto: AFP/ANDREW YATESVis mer

- Tror dere virkelig Chelsea vil selge til United?

Ferguson måtte snakke om Lampard.

(Dagbladet): Alex Ferguson ble konfrontert med avisrykter om Frank Lampard på dagens pressekonferanse i Manchester, foran søndagens FA-cupkamp mot Manchester City.

Og United-sjef Ferguson svarte villig om Chelsea-stjernen - som norske Chelsea-fans håper blir i London.

- Tror dere virkelig Chelsea vil selge til United i januar? Dette er helt grunnløst. Chelsea vil få til noe i andre halvdel av sesongen, så de ønsker å beholde sine beste spillere, sier Ferguson.

Ifølge klubbens eget referat fra presseekonferansen i formidag sa skotten ingenting om han selv kunne tenkt seg Lampard på United-midtbanen.

Det han gjerne snakket om var hvor vanskelig det er å forsterke laget, han har registrert ønsket hos supporterne.

- Hva kan du få tak i januar? Spillerne som vi ønsker oss får vi ikke tak i. Alternativet er å kjøpe en andreklasses spiller, og det ønsker vi oss ikke, sier Ferguson.

Igjen sier Ferguson ikke hvem han egentlig vil ha.

- Våre skader har ført til at fansen vil at vi skal signere noen, men jeg har ikke lyst til å kjøpe en spiller som ikke får en kamp når alle her er friske, fordi han ikke er god nok.

United-sjefen har sett laget tape to strake kamper, mot Blackburn og Newcastle, og på søndag reiser United til Citys hjemmebane i FA-cupens 3. runde.

City må klare seg uten Toure-brødrene og Mario Balotelli, mens Ferguson i dag bekreftet at stopperne Chris Smalling og Jonny Evans heller ikke blir klare til kampen.

- Jeg har den samme troppen som mot Newcastle, sier Ferguson som mener «alt kan skje» i møtet mellom byrivalene.

- Det er en cupkamp, en derbykamp. City trakk hjemmekamp, så det er en fordel for dem.

At City ikke får bruke Toure-brødrene, noe Elfenbenskysten-treneren har bekreftet overfor BBC, tar Ferguson med en klype salt.

- Jeg er ikke så sikker på at Toure ikke er tilgjengelig søndag. Han blir trolig det, sier Ferguson.

RYKTER: Ifølge Daily Mail er ikke Frank Lampard uvillig til å dra på seg en United-drakt. Foto: AP/Jon Super
RYKTER: Ifølge Daily Mail er ikke Frank Lampard uvillig til å dra på seg en United-drakt. Foto: AP/Jon Super Vis mer