Tror det er bra for Spurs at Berbatov dro

Thriller-reprise for O\'Neill i kveld?

• Følg Tottenham - Aston Villa direkte fra kl. 21!

(Dagbladet.no): Fjorårets oppgjør mellom Spurs og Villa på White Hart Lane ble en thriller av de sjeldne.


Tottenham feiret klubbens 125-årsjubileum, men etter to Paul Robinson-tabber og fire baklengs var det bortefansen som sarkastisk sang «Happy Birthday To You» så det ljomet i London en halvtime før full tid.

Men så våknet plutselig daværende manager Martin Jols menn, og 4-1 ble til 4-4 i løpet av noen magiske minutter.


- Det var en utrolig kamp, og jeg er fortsatt frustrert over hvordan vi slapp inn de målene, sier Villa-manager Martin O\'Neill til klubbens hjemmesider, før lagene møtes igjen i kveld.

- Det var bare noe som skjedde, og det var nesten så man følte utlikningen deres var uunngåelig, sier O\'Neill.

Bra at Berbatov dro

Den utrolige snuperasjonen i fjor så et lite øyeblikk ut til å redde Martin Jols jobb på White Hart Lane, men i kveld er det likevel Juande Ramos som står ved hjemmelagets benk.

VILLE SCENER: Younes Kaboul utliknet for Tottenham i sluttminuttene mot Aston Villa i hjemmekampen i fjor, og Martin Jol kunne juble over å ha hentet inn en 4-1-ledelse. Men nederlenderen jublet ikke så lenge i Tottenham-tøy. Foto: AFP/SCANPIX
VILLE SCENER: Younes Kaboul utliknet for Tottenham i sluttminuttene mot Aston Villa i hjemmekampen i fjor, og Martin Jol kunne juble over å ha hentet inn en 4-1-ledelse. Men nederlenderen jublet ikke så lenge i Tottenham-tøy. Foto: AFP/SCANPIX Vis mer

Ramos har hatt en frustrerende åpning på årets sesong, stjernespissene forsvant, og Tottenham fikk en stygg start med to tap før poenget mot Chelsea sist.

Men Martin O\'Neill tror Tottenham vil komme styrket ut av vanskelighetene, og mener det er bra for Spurs at en misfornøyd Berbatov har forlatt klubben.

- Den nye manageren er i ferd med å bli varm i trøya, og med å få orden på alt. Han er nok ikke fornøyd med måten Dimitar Berbatov dro, men han er sikkert lettet over at sagaen nå er over. Nå kan han jobbe med spillerne han selv har fått inn, sier John Carews sjef.

Desperat poengjakt

Aston Villa har tatt med seg fire poeng på de tre første kampene, mens Tottenham altså fikk en opptur med ett sterkt et mot Chelsea sist, det første for året.

Men Spurs ligger fortsatt sist i Premier League, og i London er man desperate etter å å bygge videre på prestasjonen fra Stamford Bridge.

- Selvtilliten bør være på topp, for mot Chelsea viste vi at vi kan spille mot de store lagene. Nå gjelder det å gjøre det samme mot Aston Villa og vinne, sier Juande Ramos til Tottenhamhotspur.com.

Tror det er bra for Spurs at Berbatov dro
VIL IKKE GJENTA FJORÅRET: Martin O\'Neill satser nok på at spillerne klarer å holde på en eventuell tremålsledelse i kveld.
OPPTUR SIST: Med tap for Aston Villa vil Juande Ramos ha ledet Spurs til den verste sesongstarten i klubbens historie. Et poeng mot Chelsea sist var et lyspunkt i en hittil miserabel åpning.