Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Tror det er vanskelig å holde følelsene tilbake

Vålerenga-spillerne synes Rooney-straffen er streng.

GLAD I GÅR: Rooney feier sin scoring mot Chelsea i går. Foto: Reuters / Dylan Martinez / Scanpix
GLAD I GÅR: Rooney feier sin scoring mot Chelsea i går. Foto: Reuters / Dylan Martinez / Scanpix Vis mer

VALLE (Dagbladet): Wayne Rooneys anke holdt ikke frem, og 25-åringen må sone to kamper for bannordene han retter mot tv-kameraet etter å ha satt inn 2-3 målet mot West Ham lørdag.

Rooney godtok straffen, men ikke omfanget av den. FA var ikke enig i anken, og Rooney må dermed stå over de to neste kampene mot henholdsvis Fulham og Manchester City.

Fredrik Stoor har selv spilt i England, og sier at det er mye tøff ordbruk, men at han ikke reagerte nevneverdig på det da han var der. Han synes straffen til Rooney er streng, men skjønner den likevel.

- Det høres jo veldig strengt ut, men samtidig vet han at alle ser på han og hører hva han sier. Jeg tror det er vanskelig å holde tilbake følelsene etter å ha scoret tre mål og snudd kampen. Det var jo ikke bare det at han sa «What fuckin' what» heller, men kroppspråket han brukte også.

Med mer oppmerksomhet, både fra media og supportere, er det viktig å passe på hva en sier, mener svensken.

- Avisene der borte har jo egne folk som leser leppene til folk på treningsfeltene til klubbene, så en vet jo at en må passe seg for hva en sier, sier Stoor.

- Hvorfor er han så sur? Freddy dos Santos stusser mest over hvorfor Rooney var så sur.

- Jeg er litt enig med det Harry Redknapp sa; Jeg skjønner ikke hvorfor han er så sint. Å score mål skal være det morsomste som finns for ham, og han burde vise glede, sier veteranen til Dagbladet.

- For oss som scorer veldig sjelden, og blir bare helt rabiate når vi gjør det, er det litt merkelig, ler 34-åringen.

SINT: - Jeg skjønner ikke hvorfor han er så sint. Å score mål skal være det morsomste som finns for ham, og han burde vise glede, sier Freddy dos Santos. Foto: SKY SPORTS
SINT: - Jeg skjønner ikke hvorfor han er så sint. Å score mål skal være det morsomste som finns for ham, og han burde vise glede, sier Freddy dos Santos. Foto: SKY SPORTS Vis mer

Bojan Zajic mener Rooney ikke gjorde noe galt.

- Det er mye som skjer i hode når man har snudd 2-0 til 2-3 og jeg synes det var ufarlig og straffen er veldig streng. Han gjorde ikke noe galt, sier midtbanespilleren til Dagbladet.

Rooney viste imidlertid massevis av glede da han satte inn vinnermålet på Stamford Bridge i går kveld. Dos Santos tror det målet sender United-videre, selv om det tynger ham å si det.

- Som Liverpool-supporter var det som å velge litt mellom to onder i går, men jeg tror United går videre etter resultatet i går, sier han.

Kampens hete Han innrømmer at det ofte kommer noen uheldige ord i Tippeligaen, men at man prøver å unngå dem.

- Praten utpå der kan bli litt tullete og det blir litt banning, selv om det er noe man prøver å kutte ut til en hviss grad. Det er noe som bare kommer i kampens hete. Spesielt ord som går mot understell og sånt, kan man kanskje styre unna, sier dos Santos.

HVORFOR SÅ SUR: Freddy dos Santos skjønner ikke hvorfor Rooney er så sur. Foto: Arnt E. Folvik | Dagbladet
HVORFOR SÅ SUR: Freddy dos Santos skjønner ikke hvorfor Rooney er så sur. Foto: Arnt E. Folvik | Dagbladet Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media