- Tror det var med vilje

Her knekker Ieroklis Stoltidis Per Ciljan Skjelbreds legg. Roar Strand tror han gjorde det med vilje.

LERKENDAL/OSLO (Dagbladet.no): RBKs midtbanespiller Per Ciljan Skjelbred (18) ble i kampens sjuende minutt taklet svært brutalt av Olympiakos-spilleren Ieroklis Stoltidis.

Skjelbred ble liggende og vri seg i smerter på banen, før han ble båret ut i garderoben. Han hadde store smerter, og ifølge RBKs hjemmesider ble han umiddelbart gitt smertestillende.

30 minutter ut i kampen ble Skjelbred båret videre ut i en ventende ambulanse utenfor stadion. Han ble sendt direkte til St. Olav Hospital i Trondheim.

- Brudd i begge leggbein

Rosenborg-lege Kjetil Holen sier bekrefter at unggutten har pådratt seg brudd i leggen.

- Det er brudd i bege beina i leggen, og han må operers. Det betyr at han får et langt opphold fra fotballen. Han kan være tilbake på fotballbana til seriestart, men det vil ta lengre tid før han kommer tilbake i like god form som han har vært i nå, sier han til TV3.

- Med vilje

Rosenborg-kaptein Roar Strand tror Stoltidis gikk inn i taklingen for å skade Skjelbred.

Foto: SCANPIX Foto: Roger Svalsrød/Scanpix
Foto: SCANPIX Foto: Roger Svalsrød/Scanpix Vis mer

- Du ser at han har bestemt seg på forhånd, det så ut som han hadde fått beskjed om å ta ut Per og jeg tror det var med vilje, sier Roar Strand til TV3.

- Jeg prøvde å si til dommeren at det burde vært direkte rødt. Dette er veldig synd for Per, han har hatt en stor del av æren for at vi reddet plassen i Tippeligaen i år, og jeg ønsker ham lykke, lykke til.

STORE SMERTER: Per Ciljan Skjelbred ble sendt til sjukehus med store smerter etter å ha blitt grisetaklet mot Olympiakos.