Tror Eboué har vokst på Wigan-marerittet

Wenger tror også fansen har lært.

VANSKELIG AVGJØRELSE: Arsene Wenger så Emmanuel Eboues problemer i Arsenal-forsvaret, og erstattet innbytteren med en ny innbytter, Mikael Silvestre. Foto: SCANPIX/AFP/ Glyn Kirk
VANSKELIG AVGJØRELSE: Arsene Wenger så Emmanuel Eboues problemer i Arsenal-forsvaret, og erstattet innbytteren med en ny innbytter, Mikael Silvestre. Foto: SCANPIX/AFP/ Glyn Kirk Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| • Følg Premier League i livestudio fra kl. 13.45!

(Dagbladet.no): Fjorårets oppgjør mellom Arsenal og Wigan ble et mareritt for Emmanuel Eboué.

Den nylig friskmeldte backen kom inn som innbytter etter en halvtime, men virket fullstendig ute av det på Emirates-gresset. Eboué ga bort ballen i livsfarlige posisjoner flere ganger, og Arsene Wenger så til slutt ingen annen utvei enn å ta forsvareren ut igjen, og sette innpå Mikael Silvestre for å sikre seieren i sluttminuttene.

Eboué ble nærmest hetset av banen av egne fans. Flere klappet innbytteren ironisk av banen. Andre reiste seg og viste sin misnøye mot Eboues innsats med tydelig buing.

-  Det var en vanskelig avgjørelse. Jeg følte at han fullstendig mistet selvtilliten, og kunne ikke holde på ballen lenger. Da ble han farlig for oss, sa manager Arsene Wenger etterpå.

Fansen gikk for langtI dag kommer Wigan til Emirates igjen. Arsene Wenger mener Arsenal-fansen har lært av det som skjedde forrige sesong.

- Jeg tror reaksjonene til slutt virket til Eboues fordel, for til slutt tenkte fansen: Kom igjen, dette har gått for langt. Jeg tror fans er klar over at de kan gå over streken, og akkurat i det tilfellet var det flere som sa det: Dette er ikke riktig, uansett hva som har skjedd. Vi er nødt til å stå bak spillerne, sier Wenger ifølge Independent.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer