- Tror Egil klarer dette

LONDON (Dagbladet): Wimbledon- Tottenham 1- 1. - Jeg synes Wimbledon så ut som et vinnende lag, men de siste tjue minuttene ble tøffe etter utvisningen av John Hartson. Jeg tror nok Egil skal klare dette.

Det sier landslagssjef Nils Johan Semb etter et tett, og litt trøtt, London-derby mellom engelske Drillos og Tottenham i går. Semb har brukt helga i London til å snakke fotballfag. Blant annet med forgjenger'n. Han med nedbretta langstøvler og briller.

Kledd for mat

- Dette er en ren fagtur, jeg har akkurat snakket med George (Graham) og Egil, sier Nils Johan da vi møter ham utafor Selhurst Park. Semb har dårlig tid.

- Hva syns du om Steffen og Leo?

- Av prinsipp uttaler jeg meg aldri om enkeltspillere, ikke nå heller, sier Nils Johan Semb.

Hørt den før?

- Wimbledon?

- De så ut til å ha kontroll og spilte som et lag som ville vinne, men det ble tøft på slutten med en mann mindre. Tottenham er sterke. Alt i alt var det en intens kamp og uavgjort var greit, sier Semb og stikker av inn i London, kledd for middag med Drillo, kanskje?

Fotball-gjesp

Vi håper maten smakte bedre enn to ganger 45 minutter med gjesp som de 17368 tribunesliterne fikk servert.

Drillo nektet forresten pressen servering inne i presserommet. Årsak: en tabloidbrite tok seg en nervøs filtersigarett. Drillo snudde på hæl'n.

- Ja, jeg er skuffet, men mot slutten kunne vi faktisk ha tapt, men jeg syns vi fortsatt klarer å forbedre oss. Fra kamp til kamp. Etter at John Hartson ble utvist ble det tungt og hektisk, sier Drillo.

Slugger Hartson

- Bittert med uavgjort?

- Ja, litt, det er klart det er viktig at vi tar poeng, men vi må snart ta tre også, sier Drillo som førte laget inn i uavgjortland for femte gang denne sesongen. Som forrige helg mot Manchester United tok Wimbledon ledelsen. I går signerte slugger John Hartson målet. Med hodet.

Tjue minutter før slutt ble samme Hartson sendt av banen, etter å ha fått sitt andre gule kort. Akkurat den utvisningen var det ikke mange som forsto noe av. Ei heller Drillo:

- Før jeg sier noe bastant må jeg se situasjonen på video, men det dømmes mange frispark som ikke skulle ha blitt dømt mot Hartson.

Ginola-luggen

David Ginola, skadd i går, ristet på langluggen og sa dette til Dagbladet: - Det var aldri noen utvisning.

Leo etter å ha møtt gamleklubben:

- For mange høye baller til at det ble noen artig fotballkamp, sier Leo.

- Wimbledon nå kontra da du spilte?

- Ikke så store forskjellen, sier Øyvind Leonhardsen.