Tror Eto'o straffes hardt for Zidane-skalle

Forbundet gransker TV-bildene.

PROVOSERT? Her ligger Chievos Bostjan Cesar i bakken etter å ha mottatt et hodestøt Samuel Eto'o. Foto:AFP PHOTO / OLIVIER MORIN
PROVOSERT? Her ligger Chievos Bostjan Cesar i bakken etter å ha mottatt et hodestøt Samuel Eto'o. Foto:AFP PHOTO / OLIVIER MORIN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Inter forsvarer stjernespiller Samuel Eto'o (29), men venter også at kameruneren blir straffet for å ha springskallet en motspiller i brystet.

Toppscoreren slapp der og da unna nedskallingen av Chievo-stopper Bostjan Cesar 36 minutter ut i kampen.

Men når Det italienske fotballforbundet skal granske TV-bildene av situasjonen, tyder mye på at Eto'o vil bli straffet med flere kampers utestengelse.

- Han ble slått Etter at kameruneren hadde vært i nærkamp og dertil fekting med armen opp mot fjeset til Cesar, ga Chievo-spilleren et klaps på skulderen til Eto'o, som tilsynelatende fikk vondt av slaget.

Da situasjonen for lengst var avklart og Cesar var tilbake på sin stopperplass, jogget Eto'o bort til ham og springskallet sin motstander i brystet. Cesar kastet seg til bakken og ble liggende nede en stund.

Dommeren grep inn, men uten å dele ut verken gule eller røde kort.

- Det er klart at han ble slått, og han reagerte slik vi ikke ønsker noen skal reagere. Men det er reaksjonen til et lag som behøver å vinne. Fire dommere hadde oppsyn med kampen. Når ingen av dem mente at noen skulle straffes, så bør det være slik, mente Inter-trener Rafael Benítez.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer