- Tror folk vet at jeg har blitt en mye bedre person

Riise ga svar på tiltale.

GOD GRUNN TIL Å JUBLE: John Arne Riise lot føttene snakke under kampen mot Skottland. Etter oppgjøret takket han for folkets støtte.Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX
GOD GRUNN TIL Å JUBLE: John Arne Riise lot føttene snakke under kampen mot Skottland. Etter oppgjøret takket han for folkets støtte.Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ULLEVAAL (Dagbladet.no): Norge - Skottland 4-0. Mens John Arne Riise forberedte seg til dagens landskamp, så han VG-forsiden der det ble refert fra brevet til Einar Baardsen der Riise fortalte at han «ville bli Norges største kjendis». - Jeg var litt spent på publikums reaksjon, for igjen var det Riise og noe negativt. Men jeg tror folk ser gjennom det og vet at jeg har forandret meg og blitt en mye bedre person. Jeg må takke det norske folk og publikum i dag. Støtten jeg fikk var utrolig. Det var fantastisk, og det var en glede å spille.

Riise scoret målet som startet den norske målfesten mot Skottland på frispark. Det ble en følelsesladd feiring.

- Det var mest aggresjon, irritasjon og sånne ting som kom ut og samtidig masse glede, for jeg viste nok en gang at ingenting knekker meg, sier John Arne Riise.

- Felte noen tårer selvPå tribunen satt mamma Berit Riise og felte en tåre.

- Mamma sine følelser på tribunen taler for seg sjøl, med litt tårer og sånt. Jeg felte noen tårer sjøl etter at alle hadde løpt bort fra meg, sier Riise.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer