Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Tror fortsatt på medalje

BERGEN (Dagbladet): Null poeng, 1- 8 i målforskjell og i ferd med å bli gjort til latter. Brann-trener Harald Aabrekk har tøffe dager, men er like offensiv: - Medaljer er fortsatt målet, sier han.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Men da kan vi selvsagt ikke fortsette som vi har startet, legger han til.

I går ble det løpetur for spillerne etter at de kom hjem fra Tromsø til Brann stadion ved 14.30-tida. Ydmyke og lydige måtte de restituere seg etter nok et skamfullt nederlag i årets seriestart. De som ikke var med på å dumme seg ut i Tromsø, fikk spille treningskamp mot Åsane.

Trenger selvtillit

- Ettersom vi har fått utvisninger tidlig i begge kampene har vi ennå ikke fått vist hva vi kan. Nå gjelder det å bygge opp selvtilliten, og gjenskape troen på at vi kan spille fotball. Guttene må stole på egne ferdigheter. Vi må bygge laget sammen igjen til neste kamp, sier Aabrekk.

Må vinne

Han håper det blir Branns tur til å spille en hel kamp med 11 mann når laget møter Kongsvinger på hjemmebane fredag. Da møter spillerne et massivt krav fra de mange Brann-supporterne om å vinne. Det er det eneste som teller - og som kan holde liv i drømmen om en sesong på toppen av tabellen. Det skiller allerede seks poeng.

Brann har kniven på strupen etter to serierunder.

- Vi kan ikke skylde på noen, men rette opp det gale vi har gjort selv.

Og selvsagt er det mulig å hente seg inn igjen, sier Aabrekk.