Foretrekker Golberg på sprintlaget i OL.

Tror Golberg blir foretrukket: - Pila peker absolutt i riktig retning

Landslagsledelsen tar trolig med fem sprintere til OL. Likevel kan det bli en ekstra ledig plass i OL-troppen.

SLÅR FØLGE: Pål Golberg er en het kandidat til å få gå sprinten under OL. Her er han sammen med Johannes Høsflot Klæbo etter at de ble hhv. nummer to og en på klassisksprinten i Kuusamo tidligere i sesongen. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
SLÅR FØLGE: Pål Golberg er en het kandidat til å få gå sprinten under OL. Her er han sammen med Johannes Høsflot Klæbo etter at de ble hhv. nummer to og en på klassisksprinten i Kuusamo tidligere i sesongen. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Med Emil Iversens andreplass på lørdagens klassiske sprint i Planica begynner OL-troppen å forme seg. Det store spørsmålet i herretroppen til Sør-Korea er nå hvem som får den siste plassen på sprinten. Det mener i alle fall Åge Skinstad.

- Etter de siste ukene regner jeg med at Eirik Brandsdal og Emil Iversen er inne på sprinten. Spørsmålet står om den siste plassen på sprintlaget. Den mener jeg nå står mellom Pål Golberg og Sondre Fossli, sier Eurosports langrennsekspert Åge Skinstad til Dagbladet.

Den tidligere sportssjefen for langrenn mener Pål Golberg sitter med de beste kortene for å kapre den siste plassen på laget.

- Golberg har pallplass fra Kuusamo før han fikk vannkopper, og med semifinaleplass i helga peker pila absolutt i riktig retning for ham. Derfor holder jeg en knapp på Golberg som fjerdemann på laget, utdyper Skinstad.

- Finn Hågen Krogh var en svært god klassisksprinter tilbake i 2015, men har ikke vist noe som tyder på at han er en medaljekandidat på den distansen denne sesongen. Derfor ville jeg ha tatt med en femte sprinter, forklarer Skinstad.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer