Tror han er ferdig med toppfotball

Christian Eriksen (29) og Serie A-klubben Inter er enige om å rive i stykker kontrakten. Den norske kardiologen Erik Solberg tror ikke Eriksen kommer tilbake til toppfotballen.

KJEMPER SEG TILBAKE: Christian Eriksen er en av Danmarks største fotballspillere gjennom tidene. Nå er karrieren på vent. Foto: NTB
KJEMPER SEG TILBAKE: Christian Eriksen er en av Danmarks største fotballspillere gjennom tidene. Nå er karrieren på vent. Foto: NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Dansken falt om i et hjerteskjærende drama under fotball-EM i sommer. Fra å være i full vigør mot Finland, lå han plutselig livløs på gressmatta i København.

Midtbanespilleren fikk seinere operert inn en hjertestarter. Men i Italia sier reglene at du ikke får spille med dette.

Inter bekreftet i går at Eriksen og klubben skiller lag. Han får angivelig ikke utbetalt en eneste krone av lønna han ville fått fram til kontraktslutt i 2024.

De 300 millioner kronene er likevel underordnet Eriksens helse, og trolig dekker forsikringer en del av inntektstapet.

Spørsmålet er hva som skjer med 29-åringen nå. Kan han i det hele tatt komme tilbake til en ny klubb og spille med hjertestarter?

- Han har det virkelig bra. Alle de fysiske tilbakemeldingene han får er positive. Det er ingen grunn til ikke å drømme eller håpe, sier Eriksens agent, Martin Schoots, til Ekstra Bladet.

Den norske kardiologen og idrettsmedisineren Erik Solberg understreker at han ikke kjenner situasjonen til fotballspilleren i detalj. Men i sum tror han ikke at den klubbløse dansken kommer tilbake til toppfotballen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer