Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tror han kan slå den store favoritten

-Jeg mener jeg kan slå storfavoritten Joker Elden med Trollgutt i V75-3, sier Gunnar Austevoll.

• Her er sjansen til å vinne 40 millioner!

Superkusken advarer spillerne på Rikstoto Direkte og mener hans hest er like bra som en av dagens mest markerte og manges holdepunkt under dagens V75-omgang på Drammen travbane.

Det regner og sludder på den lille travovalen, som bare har en omkrets på 800 meter. Det betyr at teten er viktigere i dag enn normalt på en tusenmeters bane.

-Jeg er redd jeg ikke greier å holde et par startraske konkurrenter ute på startsiden. Innersporet på Drammen er ikke det beste, fordi farten er liten, når bilen slipper feltet, forteller kusken som har Drammen som sin hjemmebane. Han vinner også flest løp for tiden og er verdt å lytte til.

-Likevel tror jeg at jeg skal finne en åpning tidlig og være med helt i toppen, sier Austevoll.

Austevoll er noe så sjelden som en blyg bergenser, som er forsiktig i sine forhåndsuttalelser. Da er det bare mer viktig enn vanlig å lytte, når han tror på en vinnersjanse mot en tung spillefavoritt som trønderhesten Joker Elden blir i dag. Et annet moment er også, at Trollgutt har V75-triumf i Drammen fra før. 

Bankerforslaget til Gunnar Austevoll er også interessant. Han foreslår Cromwell i V75-6, som skal møte stjerna Jetstile i Ludvig Nilsens Minneløp.

En alenevinner kan sope inn opp mot 40 millioner kroner i V75-spillet i dag.

KAN GÅ TROLL I ORD. Gunnar Austevoll har tro på muligheten til å slå storfavoritten Joker Elden med sin hest Trollgutt i V75-3. Foto: HESTEGUIDEN.COM
KAN GÅ TROLL I ORD. Gunnar Austevoll har tro på muligheten til å slå storfavoritten Joker Elden med sin hest Trollgutt i V75-3. Foto: HESTEGUIDEN.COM Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media