Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tror ikke Chelsea vinner

Mangemilliardæren Roman Abramovitsj har brukt 866 millioner kroner på nye Chelseaspillere i sommer. Men han tror ikke de vil gjøre det bra.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
 • Spill Manager 2004! Russeren har hentet Juan Sebastian Veron, Damien Duff, Geremi, Glen Johnson, Jurgen Macho, Wayne Bridge, Joe Cole og Marco Ambrosio til klubben. Stjernespissen Adrian Mutu skal bare gjennomgå en medisinsk test før han er klar for Stamford Bridge. Men Abramovitsj tror ikke det holder til å slå Manchester United og Arsenal.

  - Det vil være så mange nye spillere på laget, at det er vanskelig å tro at denne sesongene vil bli en suksess. Selv om vi kjøper de beste spillerne, blir de ikke et lag. De trenger tid for å spille sammen, sier han til BBC.

  Abramovitsj sier samtidig at Chelsea ikke er ferdig med innkjøpene denne sesongen. Til tross for å ha brukt 866 millioner kroner på spillere, står fortsatt en rekke stjerner på ønskelista. Det heteste navnet akkurat nå er Djibril Cisse fra Auxerre, mens klubben fortsatt prøver å sikre seg underskriftene til Edgar Davids, Christian Vieri og Emerson.

  Lommeboka til den russiske oljemilliardæren er stappfull, og en forretningsavtale denne uka er forventet å dra inn 5,8 milliarder kroner. Det kan åpne for flere stjerner inn døra på Stamford Bridge.

  - Innen 31. august har vi kjøpt langt flere spillere.


  Manager 2004

  Din oppgave som manager er å forvalte én milliard kroner på 15 spillere og en trenerassistent. Målet er å sanke flest poeng i hver eneste runde.


MILLIARDÆR: Roman Abramovitsj vil kjøpe flere stjerner, men tror ikke Chelsea kommer til å vinne i år.<P>
STJERNER: Claudio Ranieri viste fram de nyeste Chelsea-spillerne, Joe Cole (t.v.) og Juan Sebastian Veron. Det er trolig bare et tidsspørsmål for Adrian Mutu blir den neste i rekka.
KJØPEFEST: Allerede 1. august var denne gjengen handlet inn. Fra venstre: Glen Johnson (fra West Ham), Damien Duff (fra Blackburn) Wayne Bridge (fra Southampton), Claudio Ranieri (manager) Marco Ambrosio (fra Chievo) og Geremi (fra Real Madrid).