Tror ikke FFK skremmes av privat kaos

Men Kvisvik tvinges til å gå.

I gårsdagens cupkamp mot Skeid ble Kvisvik sittende på benken til det gjensto 19 minutter. De minuttene var nok til å servere to målgivende pasninger til Gardar Johansson.

- Jeg mener fortsatt at jeg holder eliteserienivå, og det fikk jeg vel bevist på de minuttene jeg spilte i dag, sier Raymond Kvisvik.

Den fargerike og pasningssikre venstrekanten har fått svært lite spilletid av Fredrikstad-trener Anders Grönhagen denne sesongen, og forlater trolig klubben etter sesongslutt.

- Jeg trives i Fredrikstad og vil helst fortsette her. Jeg mener at jeg kan bidra på toppnivå i minst tre år til, men klubben mener tydeligvis noe annet, sier 33-åringen.

Ingen tilbud

- Fredrikstad hentet meg fra Brann for seks millioner kroner i 2005 og nå vil de slippe meg gratis. Jeg mener selv at jeg har levert varene og har blant annet bidratt til at klubben vant NM-gull og blitt et topplag, sier Kvisvik og skjuler ikke sin skuffelse over klubben.

Kontrakten med Fredrikstad går ut ved sesongslutt, og fra 1. juni kunne Kvisvik fritt forhandle med nye klubber. Foreløpig har ikke den tidligere Brann-spilleren fått noen konkrete tilbud. Han frykter ikke at manglende spilletid skal ødelegge muligheten for en kontrakt med en toppklubb.

- Jeg tror alle klubbene i Norge vet hva jeg står for som fotballspiller. Det viktigste er å holde seg skadefri, men det gjelder vel for dem som er 16 år også. Jeg har en spillestil som tilsier at jeg ikke er utslitt ennå, gliser Kvisvik.

USIKKER FRAMTID: Raymond Kvisvik har mange bekymringer både på og utenfor banen for tiden, men mener at de økonomiske problemene ikke påvirker spillet. Foto: BJØRN LANGSEM/DAGBLADET
USIKKER FRAMTID: Raymond Kvisvik har mange bekymringer både på og utenfor banen for tiden, men mener at de økonomiske problemene ikke påvirker spillet. Foto: BJØRN LANGSEM/DAGBLADET Vis mer

- Alltid prestert

Den siste tida har det også stormet rundt Kvisvik privat, og forrige uke ble det kjent at huset supporterne bygde til Fredrikstad-vingen vil bli lagt ut for tvangssalg. Ifølge Dagens Næringsliv har Kvisvik en gjeld på 7,34 millioner. Kvisvik tror ikke de private problemene er årsaken til at Fredrikstad ikke vil fornye kontrakten.

- Jeg tror faktisk klubben bare vurderer meg på et sportslig grunnlag, sier 33-åringen.

- Men påvirkes prestasjonene dine av alt som skjer i privatlivet ditt?

- Nei! I livet mitt har det alltid skjedd mye og jeg har hele tiden prestert på banen, sier Kvisvik bestemt.

Like bestemt er han på at han ikke ønsker å snakke om sine økonomiske problemer.

Nesten cupbombe

Skeid var nær årets første cupbombe på Bislett i går. På stillingen 1-2 til Fredrikstad fikk nemlig Skeid annullert en scoring.

Tror ikke FFK skremmes av privat kaos

- Det merkelige med avgjørelsen er at jeg får to ulike forklaringer fra dommertrioen, sier Skeid-trener Arild Stavrum om annulleringen.

Fredrikstad-trener Anders Grönhagen sparte flere av sine stjerner i går, men kastet innpå Tarik Elyounoussi da Skeid utliknet til 1-1. Det satte litt mer fart i gjestene, som til slutt vant 2-3.

- Det var ikke helt fortjent at vi vant i dag, men det var viktig for oss å komme tilbake på vinnersporet, sier Elyounoussi, som var glad for å starte på benken.

- Kroppen begynner å merke et tett kampprogram, så det var greit å slippe full kamp i dag, sier Tarik.