SAMBOERE: Stefan Johansen og samboeren Pernille løfter pokalen som viser at Celtic er seriemester i Skottland denne sesongen. Foto: NTB Scanpix
SAMBOERE: Stefan Johansen og samboeren Pernille løfter pokalen som viser at Celtic er seriemester i Skottland denne sesongen. Foto: NTB ScanpixVis mer

- Tror ikke folk forstår hvor mye kjærestene ofrer

Stefan Johansen (24) storspiller for Celtic og Norge. Noe av det fineste han vet om, er å dele triumfene med samboeren Pernille.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

LILLESTRØM (Dagbladet): Søndag 24. mai var et sånt øyeblikk. Pokalen for seriemesterskapet i Skottland skulle deles ut på Celtic Park.

Blant hardkokte fotballspillere med tatoveringer figurerte en blond kvinne med langt, blafrende hår. Det var Stefans kjæreste fra ungdomsdagene i Bodø.

- Jeg tror ikke folk forstår hvor mye de - kjærester, samboere og koner - ofrer. Hun fortjente å få løfte pokalen, sier Johansen, som nå er på samling med landslaget.

Stefan Johansen Født: 8. januar 1991Klubb: CelticPosisjon: MidtbaneTidligere klubber: Bodø/Glimt og StrømsgodsetLandskamper/mål: 17/1

Flere mente han var Norges beste i 0-0-kampen mot Sverige mandag. Fredag klokka 20.45 venter Aserbajdsjan i EM-kvaliken. Nok en gang har midtbanespilleren planer om å gå ut på det veldanderte Ullevaal-gresset, og stå fram som en kriger og gladiator.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: Uke kr 45,- Måned kr 79,- Kvartal kr 199,- År kr 729.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn