Tror ikke Huseklepp fristes av Branns penger

- Vil til Stabæk, sier Bohinen.

(Dagbladet.no): Erik Huseklepp skal i sommer ha avslått Branns tilbud om en årslønn på halvannen million. Etter praktkampen mot Viking i går frister sportssjef Roald Bruun-Hanssen med økt lønn for å beholde kantspilleren i Bergen.

Men Stabæks sportsdirektør Lars Bohinen tror ikke Branns penger kan overtale Huseklepp.

- Vi vil aldri kunne matche Branns økonomiske tilbud. Det hjelper jo akkurat like lite hvor Erik hvor mye penger han tjener, så lenge han ikke får spilletiden han trenger. Ingenting har endret seg i Brann, kantposisjonene er bekledd av andre, sier Bohinen til Dagbladet.no.

- Prioriterer spilletid

Han kan ikke se at det kan ha blitt vanskeligere for Huseklepp å forlate Brann nå, selv om rødtrøyene skal ut i Champions League-kvalik neste år, og supporterne trygler ham om å bli.

- Til syvende og sist blir det spillerens valg. Velger han Brann, går jeg ut fra at han gjør det fordi han har fått garantier om mer spilletid. Stabæk er et kjempebra alternativ. Vi spiller en veldig fin fotball og har tradisjon for å dyrke sånne typer som Erik. Står det mellom spilletid og økonomi, prioriterer Erik spilletid. Han vil tjene nok penger uansett, sier Bohinen.

Da Dagbladet.no snakket med Erik Huseklepp i forrige uke, hadde han ikke snakket med Stabæk siden i sommer. Serietoeren har imidlertid holdt kontakten via andre.

Ny rådgiver?

FIKK FORSIKRINGER: I forrige uke snakket Lars Bohinen med en av Erik Huseklepps rådgivere. Da fikk han beskjed om at driblefanten fortsatt ønsket seg til Stabæk. Foto: TORBJØRN GRØNNING/DAGBLADET
FIKK FORSIKRINGER: I forrige uke snakket Lars Bohinen med en av Erik Huseklepps rådgivere. Da fikk han beskjed om at driblefanten fortsatt ønsket seg til Stabæk. Foto: TORBJØRN GRØNNING/DAGBLADET Vis mer

Og selv om Huseklepp selv konsekvent vrir seg unna spørsmål om hvor han spiller neste sesong, får Bohinen positive signaler fra folk rundt Huseklepp.

- Jeg forholder meg til signalene fra rådgiver, og det siste vi hørte er at han ikke har endret mening fra i sommer, og at han ønsker seg til Stabæk og mer spilletid, sier Bohinen.

- Når snakket du sist med rådgiveren?

- I forrige uke, svarer Bohinen.

Men rådgiveren er ikke Ingvald Huseklepp, som har fungert som rådgiver og agent hele veien. Bohinen vil imidlertid ikke ut med navnet på den nye mannen i kulissene.

Det vil heller ikke Erik Huseklepp.

- Det er ikke bare pappa som er rådgiver. Men jeg har ikke gjort noen avtale med noen ennå.

- Ifølge Bohinen sa en av dine rådgivere i forrige uke at du ønsket deg til Stabæk. Kommentar til det?

Tror ikke Huseklepp fristes av Branns penger

- Jeg vet ikke hvor han har det fra. Jeg har ingen kommentar til det, sier Huseklepp til Dagbladet.no.

Selv om Bohinen er selvsikker, er han klar over at ting snur seg raskt i fotballen.

- Brann er et forlokkende sted å være, men vi håper at Erik har is i magen og er kynisk, sier han.

<B>TILBYS MER LØNN:</B> Brann vil strekke seg langt for å beholde Erik Huseklepp.