- Tror ikke jeg vender tilbake

Romelu Lukaku forteller om tiden i Manchester United og England i en rekke spørsmål spissen besvarte på Twitter. Han har ikke tro på en Premier League-retur.

I INTER: Romelu Lukaku. Foto: NTB Scanpix
I INTER: Romelu Lukaku. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Selv med 113 mål i Premier League totalt for fire forskjellige klubber, har Lukaku ofte blitt stemplet som flopp i både Chelsea og Manchester United. Likevel mener spissen at begge opplevelsene var viktige for ham.

- Begge erfaringene var gode. Folk kan si at begge var dritt, men Chelsea ga meg sjansen til å komme til England og lære av mine idoler, mens Manchester United kom på riktig tid for meg, for å gå opp et nivå og spille i mesterligaen.

Lukaku sikter til idolet Didier Drogba i Chelsea, og hadde også flere andre gode ting å si om Manchester United, men en retur til ligaen der han har spilt mesteparten av sin karriere har han ikke tro på.

Berg-og-dal-bane

Lukaku ble hentet til Chelsea i 2011, men ble lite brukt i London. Utlån til både West Bromwich og Everton endte med flere scoringer og til slutt permanent overgang til Everton, før belgieren ble solgt videre til Manchester United for vel 75 millioner pund etter stor suksess i Everton-drakta.

Tiden i Manchester United ble ikke like suksessrik, og sommeren 2019 valgte Ole Gunnar Solskjær å selge spissen til Inter, der Lukaku har fått fart på karrieren igjen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer