Tror ikke Liverpool går på Leeds-smell

Benítez ikke redd for gjelda.

DÅRLIG HØST: Liverpools manager Rafael Benitez er nok skuffet over at laget hans er ute av Champions League og ligger på sjuende plass i Premier League. Foto: Paul Ellis/Scanpix
DÅRLIG HØST: Liverpools manager Rafael Benitez er nok skuffet over at laget hans er ute av Champions League og ligger på sjuende plass i Premier League. Foto: Paul Ellis/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

|||Liverpool sliter med høy gjeld, men manager Rafael Benítez tror ikke klubben blir et nytt Leeds.

2000-tallet har vært vanskelig for den tidligere storklubben Leeds. Etter at laget ikke kom til mesterligaen har klubben gått på solid økonomisk smell fulgt av en sportslig nedtur. Elland Road-laget spiller på nivå tre i England. Enkelte frykter at også Liverpool står foran et lignende sammenbrudd, men Benitez er optimist.

- Jeg kan ikke se for meg at Liverpool skal bli et nytt Leeds. Nedbetaling av gjeld har vært prioritert høyt dette året, så klubben jobber veldig hardt for å innfri kravene til dette, sier Benitez til The Times.

Dårlig økonomi har lagt klare begrensninger på spanjolens muligheter til å forsterke laget. Denne sesongen har Liverpool trøblet i både liga og E-cup.

- Noen ganger må man se ting i større perspektiv. Fremtiden til denne klubben står på spill. Jeg tror vår posisjon vil bli mye bedre når gjelden er nedbetalt. Det var en av de viktigste tingene å håndtere. Dette må vi håndtere hånd i hånd med det sportslige, sier Benitez.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer