- Tror ikke noen i Trondheim biter negler etter dette

Skarsfjord er bekymret etter pinlig tap mot 2. divisjonsklubb.

PINLIG TAP:Rune Skarsfjord og Brann fikk en elendig forberedelse til seriestart med 1-3-tap for 2. divisjonslaget Nest Sotra mandag. Foto: Marit Hommedal / Scanpix
PINLIG TAP:Rune Skarsfjord og Brann fikk en elendig forberedelse til seriestart med 1-3-tap for 2. divisjonslaget Nest Sotra mandag. Foto: Marit Hommedal / ScanpixVis mer

(Dagbladet): På søndag starter Brann årets Tippeliga hjeme mot Rosenborg.

I dag spilte de generalprøve mot 2. divisjonsklubben Nest Sotra. Det gikk ikke etter planen.

De ble nemlig ydmyket av, og tapte 1-3 mot byrivalen.

Sløsing Da Brann-trener Rune Skarsfjord møtte pressen etter kampen tok han tapet med et smil.

- Jeg tror ikke det er noen i Trondheim som biter negler etter denne kampen, sier Rune Skarsfjord til Bergens Tidene.

Han mener dårlige avslutninger må ta sin del av skylda for det pinlige nederlaget.

- Vi har sikkert 25 avslutninger vi kunne scoret på, men kvaliteten på avslutningene var elendig. De scorer på alt, sier en fortvilet Skarsfjord overfor Bergensavisen.

Brann røk i fjor ut av cupen etter å ha tapt for 3. divisjonslaget Fyllingen. Drøye seks dager før seriestarten innrømmer Skarsfjord at han er bekymret.

- Ja, det kan du si. I fjor ble jo vi slått ut av et 3. divisjonslag i cupen... Vi har 25 avslutninger og bør kunne sette flere innenfor stengene. Full kredit til Nest-Sotra som scorer tre, men vi skal vinne en slik kamp, sier han.

Skjemmes Brann-kaptein Erik Mjelde var svært skuffet over resultatet.
- Jeg personlig skjemmes over dette, sier Erik Mjelde til TV 2 Sporten. - Hodet vårt er nok innstilt på Rosenborg-kampen kommende søndag, men vi skal aldri tape for andre Bergenslag, og mot et 2. divisjonslag som Nest-Sotra skal vi vinne hundre av hundre ganger, sier Mjelde videre.

Han skjønner at folk er bekymret for nedrykk.

- Vi er ikke bedre enn at vi blir nødt til å kjempe for hvert eneste poeng. Men samtidig som jeg forstår at enkelte blir bekymret, vet jeg at det bor så vanvittig mye mer i dette laget, sier Mjelde til bt.no.

Kim Ojo sendte Brann i føringen i den første omgangen, men Kim-Rune Hellesund utliknet like før pause. I den andre omgangen scoret Kristoffer Snekkevik to ganger for gjestene.