Tror ikke på Blackburn-bud

Stabæk tviler på at Blackburn vil ha Martin Andresen.

(Dagbladet.no): For to uker siden var Stabæks midtbanespiller på et ukeslangt treningsopphold i Premier League-klubben. Siden har ikke Blackburn gitt lyd fra seg om et eventuelt kjøp.

Om tre dager lukkes overgangsvinduet i Storbritannia, og Stabæk regner nå med at engelskmennene ikke er interessert i 26-åringen.

- Vi har hele tida vært skeptiske til dette. Vår erfaring er at det noe sånt enten skjer «pang» med en gang, eller så blir det ikke noe av, sier Stabæk-leder Tom Schelvan til Dagbladet.no.

- Så dere regner ikke med noe bud fra Blackburn?

- Vi tror ikke det blir noe av. Det eneste vi har hørt fra Blackburn var henvendelsen om at Martin skulle vise seg fram.

Blackburn er bare tre poeng over nedrykksstreken i ligaen, og har varslet at laget skal forsterkes. Tidligere i uka ble venstreback Michael Gray hentet gratis fra Sunderland.

Og i dag melder nyhetsbyrået PA at 3. divisjonsspissen Jon Stead kan være på vei til Ewood Park fra Huddersfield. Men ingen midtbanespiller er innkjøpt, og flere medier melder at klubben har fått nei fra Parmas Mark Bresciano.

Likevel tviler Stabæk på interessen for den tidligere Wimbledon-spilleren. Også fordi bærumsklubben ennå ikke engang har sendt et priskrav på landslagsspilleren til England.

- Vi er kjempefornøyde med å beholde Martin, han ble årets spiller i Tippeligaen i fjor. Og hvis vi skulle erstattet ham, ville det blitt vanskelig, sier Schelvan.

(Dagbladet.no)

GJENNOMBRUDD:</B> Martin Andresen etablerte seg på A-landslaget i fjor, og ble invitert på treningsopphold i Blackburn.