SLUTT?: Lionel Messi sier han gir seg på Argentina. Men ikke alle tror på ham. Foto:  Mike Stobe/Getty Images/AFP 
SLUTT?: Lionel Messi sier han gir seg på Argentina. Men ikke alle tror på ham. Foto:  Mike Stobe/Getty Images/AFP Vis mer

Tror ikke på Messis overraskende trussel: - Han var for heit

Lagkamerat etter finaletapet.

(Dagbladet): Argentina-spissen Lionel Messi (29) fortalte til reportere etter finaletapet i Copa America at han gir seg på landslaget.

Men ikke alle tror på fotballstjerna.

- Jeg tror han var for heit da han uttalte seg. Det var en stor sjanse vi misset, sier Argentina-målvakt Sergio Romero på en pressekonferanse gjengitt av Det argentinske fotballforbundet.

Uvirkelig

Finalen mot Chile endte 0-0 etter ekstraomganger. Dermed måtte lagene ut i straffekonkurranse. Der misset Lionel Messi og Lucas Biglia - og Chile vant 4-2.

KEEPER: Argentinas Sergio Romero. Foto: Mike Stobe/Getty Images/AFP 
KEEPER: Argentinas Sergio Romero. Foto: Mike Stobe/Getty Images/AFP  Vis mer

- Jeg kan ikke se for meg et landslaget uten Messi. Han vil reflektere over det han har sagt, sier Romero.

I tillegg til Messi, uttalte også Javier Mascherano og Sergio Agüero at framtida på landslaget er usikker.

Skepsis

Det var likevel Messis overraskende utspill som stjal alle overskrifter i morgentimene norsk tid. Men flere er usikre på om Barcelona-spilleren virkelig mener at han gir seg.

- At dette skal være det siste verden ser av Lionel Messi i den stripete trøyen? Glem det, skriver TV 2-profil Davy Wathne på Twitter.

- Messi så nedbrutt ut, men jeg håper han revurderer landslagsspill. VM blir en attraksjon fattigere uten han, skriver The Times-reporter Henry Winter.

Messi selv sa etter finaletapet at han var langt nede.

- Jeg gir meg på landslaget og det er min beslutning. Jeg føler en stor sorg. At jeg bommet på straffesparket er veldig tungt, sier Messi.

Verste noensinne

Ifølge argentinske medier - blant annet ESPN Argentina - er det en rekke landslagsprofiler som vurderer å si nei til videre spill.

IMPONERte: Barcelonas stjernespiller, Lionel Messi imponerte lagkameratene og den italienske musikeren, Eroz Ramazotti da han scoret fra baksiden av et mål på trening. Video: NTB Reuters Vis mer

Blant disse er Lucas Biglia, Ever Banega, Ezequiel Lavezzi og Angel Di María

- Flere spillere vurderer å ikke fortsette. Dette er den verste garderoben jeg har vært i. Dette var verre enn finaletapet i VM og andre utgaver av Copa America, sier Sergio Agüero om stemninga etter tapet.

Argentina tapte for øvrig 0-1 mot Tyskland i VM-finalen i 2014.