- Tror ikke Rosenborg gleder seg til 2010

Ingebrigt har gitt RBK forbud mot å snakke med Jönsson.

SPÅR RBK-KRISE UTEN CHAMPIONS LEAGUE: Stabæk-formann Ingebrigt Steen Jensen tror Rosenborg kan gå mot en tøff sesong, og varsler at han vil gjøre alt i sin makt for å beholde Jan Jönsson på Telenor Arena også etter 2010-sesongen. 
Foto: ARNT E. FOLVIK / Dagbladet
SPÅR RBK-KRISE UTEN CHAMPIONS LEAGUE: Stabæk-formann Ingebrigt Steen Jensen tror Rosenborg kan gå mot en tøff sesong, og varsler at han vil gjøre alt i sin makt for å beholde Jan Jönsson på Telenor Arena også etter 2010-sesongen. Foto: ARNT E. FOLVIK / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): Da Rosenborg denne uka lanserte Nils Arne Eggen som en joker med tanke på en midlertidig trenerløsning, tok det ikke lang tid før Jan Jönsson-spekulasjonene blusset opp igjen. «Er styreleder Terje Svendsens «Nils Arne er fortsatt en joker i forhold til en midlertidig løsning» rett og slett en liten del av en stor plan? En plan som på sikt kan komme til å tappe Stabæk for det viktigste kortet de har - trener Janne Jönsson?» skrev Dagbladet-kommentator Morten Pedersen dagen etter det noe uventede utspillet fra Lerkendal.

I kveld meldte TV 2 at Jönsson allerede har gitt et muntlig ja til å overta ansvaret for fjorårets seriemester fra 2011.

- Overhodet ikke vår tillatelseNoen timer i forveien snakket Dagbladet med Stabæk-formann Ingebrigt Steen Jensen - som slett ikke så mørkt på utsiktene for å beholde sin høyt aktede trener.

- Vi skal gjøre hva vi kan for å lage et så bra opplegg at han Janne forlenger med oss i løpet av 2010-sesongen, sier han til Dagbladet, og understreker at Rosenborg ikke har fått grønt lys for å kontakte Jönsson.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer