Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tror innbytterens vrede gikk ut over Chelsea: - Han var nok småforbannet

Cavani kom fra benken og ble matchvinner.

MATCHVINNER: Edinson Cavani erstattet Lucas Moura etter 74 minutter. Kort tid seinere avgjorde han kampen mot Chelsea. Foto: Scanpix
MATCHVINNER: Edinson Cavani erstattet Lucas Moura etter 74 minutter. Kort tid seinere avgjorde han kampen mot Chelsea. Foto: Scanpix Vis mer

• PSG - Chelsea 2-1 (1-1) i 8-delsfinalen i Champions League

(Dagbladet): Et drøyt kvarter før slutt i oppgjøret mellom Paris Saint-Germain og Chelsea, ble Edinson Cavani sluppet løs fra benken. Bare fire minutter seinere hamret den uruguayanske superstjerna inn 2-1 for hjemmelaget i den franske hovedstaden.

Scoringen er uhyre viktig for manager Laurent Blancs blåkledde menn i jakten på avansement fra 8-delsfinalen i Champions League, og Cavani viste at den betydde mye også for ham med en energisk feiring foran øynene på et ekstatisk Parc des Princes-publikum.

- Han er sannsynligvis litt småforbannet for at han ikke spilte fra start, utbrøt Viasats innleide ekspertkommentator Åge Hareide på direkten.

Zlatan med første stikk Cavanis seiersmål kom etter 78 jevnspilte minutter i Paris. Både hjemmelaget og gjestene fra England bidro til en underholdende fotballkamp, som innneholdt flere store sjanser og ytterligere to scoringer.

Først banket Zlatan Ibrahimovic til på et frispark seks minutter før pause som gikk via John Obi Mikel i Chelsea-muren og i mål. Så var samme duo involvert på motsatt side da Mikel dempet en utilsiktet stuss fra Ibrahimovic inne i PSGs 16-meter før han hamret ballen i mål.

SCORET: Zlatan banket inn 1-0 til PSG på et frispark. Foto: Scanpix
SCORET: Zlatan banket inn 1-0 til PSG på et frispark. Foto: Scanpix Vis mer

- Det er en dårlig markering av PSG. De taper duellen på første stolpe. Chelsea gjør det de er gode til: Scorer på hjørnespark, kommenterte Hareide.

Nær 3-1 Idet kampuret til dommer Carlos Carballo bikket 90 spilte minutter, fikk Ibrahimovic også en stor mulighet til å øke PSGs ledelse før returmøtet i London 9. mars. Chelsea-keeper Thibaut Courtois reddet imidlertid engelskmennene fra et større tap.

Det betyr at Chelsea reiser fra Frankrike med et greit resultat på grunn av det som kan vise seg å bli et viktig bortemål.

UTLIGNET: John Obi Mikel satte inn 1-1 på overtid i første omgang. Foto: Scanpix
UTLIGNET: John Obi Mikel satte inn 1-1 på overtid i første omgang. Foto: Scanpix Vis mer