- Tror jeg blir 100 prosent

Men John Carew er ikke sikker på startplass.

DUELLEN:  Mohammed Abdellaoue (Moa) og John Carew kjemper om spissplassen for Norge.
Foto: Sara Johannessen / SCANPIX
DUELLEN: Mohammed Abdellaoue (Moa) og John Carew kjemper om spissplassen for Norge. Foto: Sara Johannessen / SCANPIXVis mer

||| John Carew har trøblet med knærne i det siste, men er klar til kamp mot Kypros. Der vil spisskjempen krige seg til norsk seier.

Så lenge Egil «Drillo» Olsen bare gjør plass til én spiss på landslaget, vil debatten rase om hvem som skal spille på topp for Norge. John Carew har vært landslagssjefens førstevalg så langt, og englandsproffen selv hevder å være klar til bortekampen mot Kypros fredag.

- Jeg føler meg bra, og jeg tror jeg blir 100 prosent i slag til kampen. Men jeg kan aldri være sikker på om jeg starter, sa Carew til NTB etter tirsdagens trening på Bislett.

- Udramatisk
Søndag fikk han knappe 60 minutter for Aston Villa i bortetapet for Tottenham. Kampen før spilte han ikke, og i Norges 1-0-seier over Portugal ble han tatt av banen i første omgang. Spissen mener likevel at situasjonen er udramatisk.

- Jeg har spilt de fleste seriekampene i år, men jeg hadde litt trøbbel etter skaden. Derfor spilte jeg ikke mot Wolverhampton, men jeg er i fin form nå. Det er ikke mer dramatisk enn det, sa Carew.

- Fandenivoldskhet
Carew ønsker ikke å kommentere hvem han mener Drillo bør bruke på spissplassen, men sier selvsagt at han ønsker å spille. Og dersom Norge spiller som mot Portugal, tror han på seier.

- Vi skal slå dem ved å ha en god innstilling og fandenivoldskhet. Vi må spille som vi gjorde mot Portugal.

Og Carew er klar på at det må kjempes hardt for å dra i land en seier på fredag.

- Jeg kjenner laget dårlig, men vi skal analysere dem. Jeg vet at det er et godt lag. Det blir en hard kamp, sa han.

(NTB)