- Tror jeg blir solgt

Alan Smith tror han forlater Leeds hvis klubben blir satt under administrasjon.

England-spissen uttalte i går for første gang at han frykter at han kommer til å bli solgt fra Leeds, hvis klubben blir satt under administrasjon.

- Jeg vet ikke hvordan framtiden ser ut for meg, på grunn av klubbens økonomiske situasjon. Jeg har selvsagt tenkt mye på det, men foreløpig har jeg ikke funnet ut hvordan jeg ligger an, sier han.

Smith, som er født og oppvokst i Leeds, er i søkelyset til både Newcastle og Manchester United.

- Jeg hører noen folk si at de aldri vil selge meg, og så sier andre at de er nødt til å gjøre det. Ingen vet hva som vil skje hvis klubben blir satt under administrasjon, mener unggutten.

- For øyeblikket gjør jeg bare så godt jeg kan på banen og for Leeds, sier han.

I går kom Leeds til enighet med store kreditorer og har til 19. januar med å finne nye investorer. Hvis de ikke lykkes med det, vil klubben med stor sannsynlighet bli satt under administrasjon.

Men de har fortsatt håp om at klubbens situasjon skal reddes på annen måte, og flere personer har vist interesse for å investere. Blant annet tidligere styreleder Allan Leighton.

FRA UNITED TIL UNITED?</B> Manchester United er en av klubbene som har vært koblet til Alan Smith - her i duell med Rio Ferdinand.