Tror Joaquin vil ha Dorsin-revansj

Roar Stokke.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

VALENCIA (Dagbladet.no): Mikael Dorsin ble levnet små sjanser mot driblekongen Joaquin foran Rosenborgs hjemmemøte med Valencia.

Men Joaquin var i likhet med resten av Valencia-laget et sørgelig skue på Lerkendal - og fikk selv en dribleleksjon da Dorsin gjorde forarbeidet til Rosenborgs ledermål.

I kveld forventer TV 3-kommentator Roar Stokke en revansjesugen og heltent Joaquin.

Dorsin må være opplagt

- Det norske publikum vil se en spansk landslagsspiller som ønsker å vise seg fram, og det på en ordentlig måte. Da er det viktig at Dorsin er like opplagt som sist, sier Stokke til Dagbladet.no.

Han mener en av Valencias største styrker er evnen til å skape overtallssituasjoner på kantene - og at en 4-5-1-formasjon derfor kan være gunstig på Mestalla i kveld.

Det har Rosenborg forsøkt tidligere i år uten hell, som da Schalke vant 2-0 på Lerkendal.

- Grunnen til at 4-5-1 kan være fornuftig, er at Rosenborg i bedre grad får demmet opp for rommet foran sidebackene. Valencia dobler på kant og kommer til innlegg. Om RBK spiller med en diamant blir det lange avstander på midten, og det er utrolig krevende. Spør du meg er 4-5-1 et veldig godt alternativ, da får du stengt igjen det rommet, tror Stokke.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer