Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tror Kone blir Uefacup-klar

RBK gir ikke opp tross manglende klarsignal.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Rosenborgs nye spiller Yssouf Kone (24) mangler fortsatt klarsignal for spill i Uefacup-kampen mot Zenit St. Petersburg neste onsdag.

Faksen uteblir

Årsaken er noe så enkelt som en manglende faks fra det marokkanske fotballforbundet til Norges fotballforbund. Spillerens forrige klubb var Olympique Club de Safi i Marokko.


Men etter en uke med forespørsler til forbundet, venter trønderne fortsatt på spillerens lisens.

- Vi har uttallige ganger fått beskjed om at faksen kommer, men foreløpig har ikke det skjedd, forteller Rosenborgs sportsdirektør Rune Bratseth til Dagbladet.no.

- Tror på en løsning

Dette til tross, har han god tro på at faksen vil ankomme i tide til europacupkampen til uka, noe som er ekstra viktig med tanke på at Thorstein Helstad må stå over med skade.


- Spillerens afrikanske agent befinner seg i nærheten av Marokko, og vi håper at det vil bidra til løse situasjonen, sier han.

IKKE KLAR: Men Rosenborg har tro på at Yssouf Kone får spillerlisensen sin i tide til neste ukes Uefacupkamp. Foto: Gorm Kallestad/Scanpix
IKKE KLAR: Men Rosenborg har tro på at Yssouf Kone får spillerlisensen sin i tide til neste ukes Uefacupkamp. Foto: Gorm Kallestad/Scanpix Vis mer

Rosenborg slo i dag Ståle Solbakkens FC København 2-1 i en treningskamp på La Manga, og ifølge Bratseth spilte Kone en «grei» kamp mot danskenes B-pregede mannskap.

- Han har jo en del trening å ta igjen i forhold til de andre, men dette kan bedre seg mye innen neste uke, mener den tidligere stopperkjempen.

VANT: Rosenborg slo i dag et B-preget København med 2-1.
VENTER: Rune Bratseth og Rosenborg venter fortsatt på at Marokkos fotballforbund skal sende Yssouf Kones spillerlisens.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!