Tror Liverpool blir bedre: - City-kampen var langt fra perfekt

Jürgen Klopp.

OFFENSIV: Jürgen Klopp har hatt en god start som manager for Liverpool. I kveld møter laget hans Bordeaux i Europa League. Foto: Paul Greenwood / BPI / REX Shutterstock / NTB Scanpix
OFFENSIV: Jürgen Klopp har hatt en god start som manager for Liverpool. I kveld møter laget hans Bordeaux i Europa League. Foto: Paul Greenwood / BPI / REX Shutterstock / NTB ScanpixVis mer

Liverpool var periodevis blendende gode i 4-1-seieren over Manchester City lørdag. Manager Jürgen Klopp garanterer at laget har mer på lager.

De røde fra Merseyside har tatt store steg etter at tyskeren overtok treneransvaret tidligere i høst. Bortekampen mot Manchester City var et foreløpig høydepunkt. Da stemte det meste.

- Det var øyeblikk mot Manchester City som var strålende, men kampen var langt fra perfekt. Mye kan gjøres bedre så fort vi får trent litt mer sammen, sier Klopp.

Torsdag er Bordeaux motstander i europaligaen. Seier i den kampen vil sikre plassen i cupspillet for et Liverpool-lag som er ubeseiret på de fire første kampene.

Tre uavgjorte og én seier gir seks poeng på fire kamper, hvilket betyr en foreløpig annenplass i gruppe B bak sveitsiske Sion.

Har innført tro Manager Klopp ber Liverpool-fansen se bort fra at laget hans tapte den forrige hjemmekampen i ligaen for Crystal Palace (1-2).

- Det er ingen grunn til å gjøre et større poeng enn nødvendig ut av det. Alt handler om at vi hele tiden må forbedre prestasjonene våre, sier tyskeren.

At han har brakt ny tro og entusiasme inn i Liverpool-laget, er det ingen tvil om. Midtstopper Dejan Lovren skryter gjerne av sin ferske sjef.

- Spillerne har begynt å tro på seg selv etter at Klopp kom hit. Det er en stor fornøyelse å spille under Jürgens ledelse, sier kroaten.

- Vi vet hva han fikk til i Dortmund, og han har gjort voldsomme forbedringer her allerede, tilføyer han.

Sturridge tilbake Klopp selv er opptatt av at spillerne hans ikke skal røpe for mye om hvilke grep han har tatt.

- Jeg vil ikke at de skal snakke om treningen vår og hva vi gjør der, fordi det er bare vår trening, sier han.

Til torsdagens kamp mot Bordeaux kan Liverpool fort ha skadeplagede Daniel Sturridge tilbake i laget. Den engelske landslagsspissen har ennå ikke spilt en kamp under Klopp, men synes nå å være friskmeldt.

- Daniel nærmer seg mer og mer. Nå kan han trene sju og åtte økter på rad, sier tyskeren.

Han vil ikke røpe om måltyven er med i startoppstillingen torsdag.

- Den avgjørelsen får dere se når kampen starter, lyder den hemmelighetsfulle beskjeden.

(NTB)