HAR TROEN PÅ MOURINHO:  Molde-manager Ole Gunnar Solskjær. Foto: NTB Scanpix
HAR TROEN PÅ MOURINHO: Molde-manager Ole Gunnar Solskjær. Foto: NTB ScanpixVis mer

Tror Mourinho kan lokke Ronaldo tilbake til United

Solskjær hyller portugiseren.

(Dagbladet): José Mourinho ble fredag offisielt bekreftet som ny manager i Manchester United. Ole Gunnar Solskjær - som spilte i klubben fra 1996 til 2007 - er positiv til ansettelsen.

- Jeg tror han er personligheten og typen United trenger, sier Molde-manageren i et videointervju med Romsdals Budstikke.

- Det er litt samme som med Ferguson. Det er mystikk rundt ham. Han har fått en sukess og resultater som ikke mange kan skilte med.

Zlatan Ibrahimovic er allerede blitt koblet til United. Solskjær ser ikke bort fra at Cristiano Ronaldo kan komme tilbake.

- Vi drømmer alle om å få tilbake Ronaldo, selvfølgelig, sier Solskjær, som forbereder toppkampen mot Rosenborg lørdag.

Flott personlighet Molde-treneren forteller at han har møtt Mourinho flere ganger. Inntrykket er at han har en flott personlighet som gjerne vil dele kunnskap med yngre managere.

Mourinho har skrevet under på en treårskontrakt med United. Ifølge NTB, som siterer britiske medier, skal han få ei årslønn på mellom 120 og 180 millioner kroner.

Spesiell ære - Det er en helt spesiell ære å bli manager i Manchester United. Dette er en klubb som er kjent og beundret over hele verden, sier Mourinho.

- Det er en mystikk og kjærlighet rundt klubben som ingen annen klubb kan vise maken til. Jeg har alltid følt en tilhørighet til Old Trafford. Noen av de viktigste minnene i karrieren min har jeg derfra.

Lik Dagbladet Sport på Facebook

Meninger rett i innboksen?

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta ukens viktigste saker fra Dagbladet Meninger hver fredag. Nyhetsbrevet kan inneholde annonser. Du kan når som helst melde deg av.